Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle yaptın mı okan buruk altyapıdan oyuncu kazanmak zorunda kalır falan gerek yok. Devam eder Halil'e son şans vermeye ya da orta sahada oliviera'yi denemeye. Şimdi oliviera yerine hamza'yi falan oynarsa çocuk iyi oynasa falan nasıl bir daha transfer isteyecek gerek yok.
Hamza mi kaldı:)Danimarka da oynuyor cocuk.Tapusuyla gittiAgiz alışkanlığı diyelim.

Zaha ve Kerem giderse tabi ki kanat almak zorundalar hemde 2 tane.

Sol bek Köhn kalsa da gerekiyor derbi ve Avrupa maçları için alarm veriyor zaten.

Onu da oynatmiyordu ki. Çocuk kaçtı danimarkaya. Efe ile karıştırdım dediğiniz gibi ağız alışkanlığı.
Çok normal.Takildim sadece .Bu arada söylemlerine katılıyorum.Efe bu hafta kadro umalimki vitrin süsü olmaması dileğiyle.Benim bu konudaki düşüncem Torreira yanında Berkani Kaani deneyen fikir bence Efeyi Eyüp u Gokdenizi Sirachani kesinlikle denenmelidir.Bu çocuklar sahaya atılıp piserek buyumeliler.Haliller Olivieralar yerine bu çocuklar kesinlikle daha bir ayrı yürekle oynarlar.Tabii taraftarada az sabır gerekiyor ve ÇÖP dememek gerekiyor.2 maçtır sağ bekte Kağanın yerine Ali Turap oynasaydi ne olurdu.???

Asıl tehlikenin farkındamısınız bilmiyorum ama Sera Mertens yerine oynayabilecek iyi bir futbolcu. Bize orta sahayı sertleştirecek mücadele gücünü arttıracak bir 8 no daha lazım. Şuanki orta saha kurgumuz yine defansif açıdan yeterli değil. Bunu nasıl göremiyo yönetim ve hoca aklım almıyor. Yine aynı şekilde 3 lü orta saha kurgusunu hiç denemedik. 10 no fetişi olmayan hiçbirşey denenmedi bile. Bunlar gerçekten açıklaması güç ve vahim hata ve eksiklikler. Okan Buruk bunları nasıl düşünemiyo anlamıyorum

Asıl tehlikenin farkındamısınız bilmiyorum ama Sera Mertens yerine oynayabilecek iyi bir futbolcu. Bize orta sahayı sertleştirecek mücadele gücünü arttıracak bir 8 no daha lazım. Bu orta saha yine defansif açıdan yeterli değil. Bunu nasıl göremiyo yönetim ve hoca aklım almıyor
Son transfer dönemiyle birlikte sayın hocamızın ne istediğini bilmediğine kanaat getirdim.

Asıl tehlikenin farkındamısınız bilmiyorum ama Sera Mertens yerine oynayabilecek iyi bir futbolcu. Bize orta sahayı sertleştirecek mücadele gücünü arttıracak bir 8 no daha lazım. Şuanki orta saha kurgumuz yine defansif açıdan yeterli değil. Bunu nasıl göremiyo yönetim ve hoca aklım almıyor. Yine aynı şekilde 3 lü orta sahs kurgusunu hiç denemeyen 10 no fetişi olmayan hiçbirşey denenmedi bile. Bunlar gerçekten açıklaması güç ve vahim hata ve eksiklikler. Okan Buruk bunları nasıl düşünemiyo anlamıyorum

ligi düşünüyor ondan
ligi yeterli görüyor
40 senedir futbol oynayan bir adamın bunu görememesi imkansız

clde kaan düşüncesi var sanırım
ama kaan yetersiz bence

çok daha süpürücü bir adam lazım oraya torreirayla birlikte şöyle adam yiyen biri gerek cl için

ligi düşünüyor ondan
ligi yeterli görüyor

ama kaan yetersiz bence

çok daha süpürücü bir adam lazım oraya torreirayla birlikte şöyle adam yiyen biri gerek cl için
Katılıyorum. Ek olarak yine hata yapıyor maalesef. Lig'de bile şu kadroya rağmen karnımıza ağrılar girerek zar zor maç kazanıyoruz 10 da 1 değerinde bile olmayan kadrolara karşı. Bu iş bukadar zor ve tuhaf olmamalı.

Asıl tehlikenin farkındamısınız bilmiyorum ama Sera Mertens yerine oynayabilecek iyi bir futbolcu. Bize orta sahayı sertleştirecek mücadele gücünü arttıracak bir 8 no daha lazım. Şuanki orta saha kurgumuz yine defansif açıdan yeterli değil. Bunu nasıl göremiyo yönetim ve hoca aklım almıyor. Yine aynı şekilde 3 lü orta saha kurgusunu hiç denemedik. 10 no fetişi olmayan hiçbirşey denenmedi bile. Bunlar gerçekten açıklaması güç ve vahim hata ve eksiklikler. Okan Buruk bunları nasıl düşünemiyo anlamıyorum
Biz baya farkındayız okan değil

Onun farkında olup bizi aydınlatması gerekirken tam tersi taraftar bunu aydınlatmaya çalışıyo :red:

Ve yine anlayamıyo

ligi düşünüyor ondan
ligi yeterli görüyor

ama kaan yetersiz bence

Avrupa'yı da gectim Gedson bizim orta sahayi tekrar pas pas ederse ne düşünecek çok merak ediyorum..

ligi düşünüyor ondan
ligi yeterli görüyor

ama kaan yetersiz bence

Bu saatten sonra hiç uzatmadan geçen sene son dakikaya kadar haber bekledikleri ve hocanın da birebir görüştüğü Ambrabat alınmalı ;
Ambrabat Torreira
Ziyech Sara Barış
İcardi
şeklinde devam etmeliyiz içerdeki maçlarda Torreira ve Ambrabatı dönüşümlü kullanma şansımızda olur...

Okanla hamzaoğlu benzetiliyodu ya

Geçen aklıma geldi taşlar yerine oturdu

Hamzaoğlunun baş yardımcısı vardı ya

Bilin bakalım kimin abisiydi :)

Sara'nın Mertens yerinde pek olacağını sanmıyorum ama biraz daha izlemek lazım tabii. Türkiye Ligi'nde Torreira ile beraber yan yana oynar sıkıntı yaşamaz ama Avrupa maçlarında 4-3-3'te iç olarak oynayabilir

Okanla hamzaoğlu benzetiliyodu ya

Geçen aklıma geldi taşlar yerine oturdu

Hamzaoğlunun baş yardımcısı vardı ya

Bilin bakalım kimin abisiydi :)

okan>hamza

hamza beye tüm yaz bütün camia dedik bu kadroyla cl yapma sakın
şamp olduk ama nasıl olduk öldük öldük dirildik
buraya yapılan totemleri yazsam ban yerim😂
evlatcılık yaptı birde türk fetişiydi
oyunuda gram okuyamıyordu

okanın hatası oyun çeşitliliği yok
önalan baskısı yapıyor, adamlar iki pasla kırıyor baskını
hala devam ediyor
eli yüzü düzgün tdler bunu hemen değerlendiriyor ve buna saha içinde çözüm bulamıyor özellikle kalitede eş takımlar denk gelince iyice oyundan düşüyoruz

bazen haddini bilmek gerekir

şunu yapsa kimsenin bir problemi olmaz okanla

birde böyle giderse futbolcu seçimlerinde (transfer) çok laf yiyecek
bugün koruyanlarda laf edecek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt