Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Breiwik süper olur lecceden galloda isterim sol beke baya agresif ısıran oyuncu uygun alınır bu iksii

Limitte limit, işin cılkını çıkardılar.
Kiralık topçuda mı alamıyorsunuz ?

Şimdi paramız yok belli. Transfer yapmak için para lazım. Paranın gelip gelmeyeceği de cl playoffundan sonra belli olacak. Yani 28 ağustos akşamı belli olacak. Ağustos son günü de hafta sonuna denk geliyor.

Avrupa transfer tahtası ağustos sonu kapanıyor ise o zaman bizim transfer yapmak için 2 günümüz var.

O 2 günde neler olacak acaba? 2 ayda ancak sağ bek alan yönetim 2 günde neler yapar. Düşünemiyorum.

Bir de işin kötüsü eğer play offa kalamaz isek transferi kapattık o zaman.

Zaha, Dubois, sergi dan çıkınca komple konyaspor kadar limit açılır gibi. Harika planlama yapan Okan ve dursun sayesinde bu durumdayız.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Zaha niye kiralık gidiyor ? Gidiyorsa 3-5m neyse bonservisle gitsin, maaş yükünden tamamen kurtulalım.
Sanki EPL de bir sene uçup kaçsa bu yönetimin 10m ve üzerine satmasına ihtimal veriyor musunuz ?

Almamız gereken adamlar aşağıda, 5 milyon euroyu da geçmez. Sara’ya 18 vereceğime 3 tane bunlardan alırdım, Fred kadar bile oynayamazsa ortalığı yakıcam Sara transferi için. Ekime kadar süre verdim.

Almamız gereken adamlar aşağıda, 5 milyon euroyu da geçmez. Sara’ya 18 vereceğime 3 tane bunlardan alırdım, Fred kadar bile oynayamazsa ortalığı yakıcam Sara transferi için. Ekime kadar süre verdim.

Ayman Kari zaten kulup ariyormus, son senesine girmis kontratta, daha bundan ucuza birini bulamazsin zaten ayrica yasi da genc guzel bir yatirim transferi olabilir.

Aman abi Ali Turap’tan hiç hazetmiyorum ama Ali Turap > Atal
O da olur ali en azından genç gençleri oynatmama gibi bir huyu var hocanın.
Atal aliyi suya götürüp susuz getirir. Aralarında net sıklet farkı var.
Alinin biraz pişmesi için sağlam bir anadolu kulübünde oynaması gerekiyor bizde kaldığı sürece bu çocukları oynatmıyoruz oynamayan çocuk nasıl gelişsin.

sarayı torreiradan daha geride kullanmak hiç manalı değil ya
Torreiranın bizdeki amacı amele gibi koşmak olduğu için hocaya mantıklı geliyor. İkisinin arkasına bir defansı os koymayı akıl edebilseler daha da performans alacağımızı öngöremiyorlar muhtemelen.

Alın şu adamı gelin.

Sistemi tamamlayacak olan da Sara'nın kendi mevkisinde gerçek oynamasini sağlayacak olan da bu tip transfer.

Bu sene maclara basladi 4 maçta oynayıp 1 gol atmış.

Daha neyi bekliyoruz ki puzzle'ın eksik parçası...

Şimdi bu adamla alakalı bir girişim varmı yoksa sende benim gibi olsun mu istiyorsun

tarihimizin en pahalı kanat yedeği Zaha elimizde kalacak gibi duruyor...3 yıllık mıydı sözleşmesi acaba

Cl elemesini gecersek parasi 21 eylulde yatacakmis demekki 1 ay transger uok daha

Bence paranın geleceği kesinleşince yani 28 ağustos akşamı transfer görüşmelerine başlarlar. Zaten görüşmeleri kaç ay sürüyor. Ancak yetişirler.

Ama turu geçemez isek dediğim gibi bunlar transfer yapmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt