Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç rahata girmeden o hamleyi yapamaz. Rakip beraberliği yakalasa bahsettiğin değişiklikten sonra bu sefer ağzına sıçarlar adamın işte.
Maç rahata gider diğer maç daha mühimdir falan anca öyle olur o dediğin.

Klasik sezon başı yalpalamasını yaşıyoruz. Düzelir birkaç haftaya 11 de oyunda

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş ne olur savunmayın.Geçen senede aynıydı.Biz bu oyunla avrupada başarılı olamayız.ligdede işimiz zor.Transferde böyle aptalca hatalar yaparak ekonomiyide hiç bir zaman düzeltemeyiz.
Bu takım daha önce hamzaylada şampiyon oldu.En baştan Okan buruğun gelmesini isteyen kişi olarak yazıyorum bunları. teknik adamlarada genel olarak bu kadar misyon yüklenmesinede karşıyım.Ama bu kadar basit hatalarda yapılmaz.İnatla aynı hatalar yapılmaz.
Bunları görmek için şu leş ligde 10-15 puan farkmı yememiz gerekiyor.

Trabzonspor'daki Batista Mendy kadar da mi orta saha bulamadiniz yahu.

Ayman Kari zaten kulup ariyormus, son senesine girmis kontratta, daha bundan ucuza birini bulamazsin zaten ayrica yasi da genc guzel bir yatirim transferi olabilir.
Kari’yi zaten ben söylemiştim, PSG haberi çıkmadan önce, kontratı bitiyor alalım diye.

Diğer çocuk bize daha uygun olabilir ama stil olarak.

Alper eski günlerine dönmüş
1000104189.webp

2 yıl şampiyon kadro diyolardı 2 yıl şampiyon kadro böyle oyun oynayamaz kabul edilemez sorun sadece transferde değil ayrıca evet takım dinamizmi eksik jelert 10 dkda baya fark etti ama asıl sorun taktik anlayışımız topu oyuna sokamadık defanstan topu alan musleraya dönüyo alan musleraya dönüyor nelson saçma saçma top atıyor uzak

Elimizdeki kadroya göre bir çözüm bulalım. Sara'nın paslarını ben beğendim, oyun görüşü var. Takım sabit ve yavaş oynuyor. Hareketli oyuncular olsa Sara'da atacağı paslarla fayda sağlar gibi geldi bana.

Renktaş ne olur savunmayın.Geçen senede aynıydı.Biz bu oyunla avrupada başarılı olamayız.ligdede işimiz zor.Transferde böyle aptalca hatalar yaparak ekonomiyide hiç bir zaman düzeltemeyiz.
Bu takım daha önce hamzaylada şampiyon oldu.En baştan Okan buruğun gelmesini isteyen kişi olarak yazıyorum bunları. teknik adamlarada genel olarak bu kadar misyon yüklenmesinede karşıyım.Ama bu kadar basit hatalarda yapılmaz.İnatla aynı hatalar yapılmaz.
Bunları görmek için şu leş ligde 10-15 puan farkmı yememiz gerekiyor.

Oluruz da oynadığımız oyuncular ile oynadığımız oyun arasında bir ilişki yok sıkıntı orada.

tjk copenhagen dan lerager i istiyomus

tas gibi herif,ndur üzerine gedson -musrati ve lerager,hepsi de fizikli 1.90-1.85 arasi

bronkos mevzuya hakim bi herife benziyor

biz de gariban toreyra yi her musabaka gotunden solutmaga devam
30 tane merkez os ile oynayacaklar heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt