Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.299
- 30.131
- 1.988
AC odyssey oynuyorum broGününüzü nasıl geçiriyorsunuz
Canınız sıkılmıyor mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AC odyssey oynuyorum broGününüzü nasıl geçiriyorsunuz
Canınız sıkılmıyor mu ?
Ne yerli nede yabancı sevdalisiyim orta sahamız ne yazık ki sertlik ve yetenek bakımından eksik.Ayhan Akman’ı da deneyelim hocam bi ara formdaydı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yalnızca kolunun göründügü fotoları atiyor bir süredirNerden bildin
Serhan Türk: "Galatasaray, Sergio Oliveira'ya “Bir teklif gelirse Eyüpspor'a gider misin?” diye sordu. Oyuncu hiçbir yere gitmek istemiyor. Oturup çatır çatır parasını almak istiyor."
Cenker ağlıyordu 2 gün önce. Buyursun beyfendi cebinden ödesin daha 2 senelik kontratı var bu adamınSerhan Türk: "Galatasaray, Sergio Oliveira'ya “Bir teklif gelirse Eyüpspor'a gider misin?” diye sordu. Oyuncu hiçbir yere gitmek istemiyor. Oturup çatır çatır parasını almak istiyor."
Kaan var ya rts taylani niye deneyelim? 1 sezon iyi oynadi okadar, ötesi yok taylan daNe yerli nede yabancı sevdalisiyim orta sahamız ne yazık ki sertlik ve yetenek bakımından eksik.
Okan hocamız mitso oliviera ndonbele sirachan Berkan Kerem demirbay sara denedi torrera yanına bir kere de Taylani denese dünyanın sonu gelmez hemde bedava senin oyuncun .Olmayacağını biliyorum hocamız 7 milyon maaşlı zahayi oynatmadı sildi Taylan kim haklısınız da neyse Hamza hoca gibi hissettim kendimi içimizden bir çözüm bulabilir miyiz diye düşündüm.
Copun teki cünkü, maasi da cok yüksek 16-18m civari brüt aliyomussebep nedir rtş.
neden istenmeyen adam oldu bu
Birak su nalet oyunu rtas, soyguncu ea ye karsiyizFifa 25 niye cikmadi ya illa niye transfer dönemini bekliyorlar
Transferler geldikce upgrate et işte çıkar ağustos ortasında
Her sene ayni sey
Mesela?Fırsat transfer adayları çoğalıyor.
ümitsiz olmaGönderilecekler nöbeti diyelim
Transfer felan bekleyen yok herhalde
senin ümidini yerimümitsiz olma
ben ümidimi hiçbir zaman kaybetmedim
300 bin tl oldu zarar 2 haftadasenin ümidini yerim
Goretzka harici kimler var?Fırsat transfer adayları çoğalıyor.