Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayhan Akman’ı da deneyelim hocam bi ara formdaydı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne yerli nede yabancı sevdalisiyim orta sahamız ne yazık ki sertlik ve yetenek bakımından eksik.
Okan hocamız mitso oliviera ndonbele sirachan Berkan Kerem demirbay sara denedi torrera yanına bir kere de Taylani denese dünyanın sonu gelmez hemde bedava senin oyuncun .Olmayacağını biliyorum hocamız 7 milyon maaşlı zahayi oynatmadı sildi Taylan kim haklısınız da neyse Hamza hoca gibi hissettim kendimi içimizden bir çözüm bulabilir miyiz diye düşündüm.

Serhan Türk: "Galatasaray, Sergio Oliveira'ya “Bir teklif gelirse Eyüpspor'a gider misin?” diye sordu. Oyuncu hiçbir yere gitmek istemiyor. Oturup çatır çatır parasını almak istiyor."

Serhan Türk: "Galatasaray, Sergio Oliveira'ya “Bir teklif gelirse Eyüpspor'a gider misin?” diye sordu. Oyuncu hiçbir yere gitmek istemiyor. Oturup çatır çatır parasını almak istiyor."
Cenker ağlıyordu 2 gün önce. Buyursun beyfendi cebinden ödesin daha 2 senelik kontratı var bu adamın

Ne yerli nede yabancı sevdalisiyim orta sahamız ne yazık ki sertlik ve yetenek bakımından eksik.
Okan hocamız mitso oliviera ndonbele sirachan Berkan Kerem demirbay sara denedi torrera yanına bir kere de Taylani denese dünyanın sonu gelmez hemde bedava senin oyuncun .Olmayacağını biliyorum hocamız 7 milyon maaşlı zahayi oynatmadı sildi Taylan kim haklısınız da neyse Hamza hoca gibi hissettim kendimi içimizden bir çözüm bulabilir miyiz diye düşündüm.
Kaan var ya rts taylani niye deneyelim? 1 sezon iyi oynadi okadar, ötesi yok taylan da

Goretzka-demirbay

Screenshot_20240817_121858_Sofascore.webp

Toreyra-goretzka
Screenshot_20240817_121945_Sofascore.webp

Isi haritasina bakarsak toreyra-goretzka ortasahasi rakipleri parcalar. Ama gecen sezon böyle oynarken noldu da birden bu duruma dustu goretzka? Kompany mi istemiyor?

Gönderilecekler nöbeti diyelim

Transfer felan bekleyen yok herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt