- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Onur De Üründülcuetta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adana demir ve Göztepe’de oynayan vasat yabancı oyuncuları Galatasaray’ın 11’ine yazmak nedir yav
Cicaldau varken Mertense ne gerek var derken hic mi Allahtan korkmadinBeni de ekler misin TATLIM
Pedro
Morutan
Alt yapı topculari fan boylugu
Gedsona haterlik
Ne ararsan var skandallarla dolu bir kariyer
@Emre Zeytinli @Vasfi Vural Dur daha da sayma reis Cemrem kameraları hazırla yeni 1 yüzleşme videosu çekecezDeğilim. Ama yanlıştı
Bellotiyi alak dedim ama İcardi yerine hatta Shamar bile icardiden iyi dedim
Dale don dale feramuzşto delat?
senin onceki ismin neydi hocambugün jk antalyaya muhtemelen 3-4 tane atar, şampi jk gündemi yaşayacağız
ben de unuttum vallasenin onceki ismin neydi hocam
Bence değildi, geçen sene de sıklıkla anlatmıştım sebebini.
Bugün küçümsense de Zaha çok büyük oyuncuydu, 70-80 milyon eurolara Palace yıllarca satmadı çünkü o olmadan küme düşeceklerini düşünüyorlardı.
Geçen sene de net 11 m euro önermeleri iyi bir gösterge hatta Maximin vs gibi topçuların kralı da Zaha idi o ligde.
Niye değildi? O kanatların geneli 433 kanadı, biz eğer bu oyuncuları bire bir bırakacak setler çizemeyeceksek ki çizemiyoruz, bu tip adamları almamalıyız.
Rashica gibi kanatlar almalıyız ama bir kez daha söylüyorum bu adamlarla Avrupa’da fark yaratma ihtimalin yok kapanan bir takım olmadığın sürece.
Angelino transferiyle de ben geçen sene ciddi 433 geçişi bekliyordum, 343 oynamayacağımız için ama aynı yapıyı o sisteme uymayan oyuncularla oynamaya çalıştık hala da devam ediyoruz, Zaha’yı 30unda defansa yardım eden kanat oyuncusuna evirmenin kimseye faydası olmaz, olmadı da.
Semih Aslansenin onceki ismin neydi hocam
Mehmet Mehmetoğlu çok normal sanki .a
Mehmet Mehmetoğlu çok normal sanki .a
Zaha konusunda katılmıyorum.İsteseydi city ,liverpol vss her türlü alırdı.Zaten mancesterda yapamadı geri döndü.
Sanki fotoğrafları tahmin edilse dedim ki çek bakalımlı olan videoda ki gibi 1 fotoğraf alabilirdi bence kanks yav
4 kere okudum birsey anlamadim kankaSanki fotoğrafları tahmin edilse dedim ki çek bakalımlı olan videoda ki gibi 1 fotoğraf alabilirdi bence kanks yav![]()
Özelden anlatayım kanks yav4 kere okudum birsey anlamadim kanka