Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adana demir ve Göztepe’de oynayan vasat yabancı oyuncuları Galatasaray’ın 11’ine yazmak nedir yav

Dikkatimi çekiyor rakiplerin oynadığı her takımdan kesin bir iki tanesini bu iyiymiş alalım gibi yorumlar görüyorum.Bunu az kişide söylemiyor.Çok enteresan.Yani bu takımlarda oynamakla Galatasrayda oynamanın farkını sanırım hiçbir zaman anlayamayacak bazı taraftarlar.
Ttansferlerde çok vahim durumdayız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Onur Y. Sever @Veli Baltacı Beşiktaş'a 5-0 yenildikten sonra 1 hafta boyunca hem Beşiktaşlı hem de Fbli olan arkadaşların dalga geçmesisinin tatsızlığının seviyesi temsili şu şekildi yav :D
levent kırca'dan cem yılmaz taklidi - YouTube

Bence değildi, geçen sene de sıklıkla anlatmıştım sebebini.

Bugün küçümsense de Zaha çok büyük oyuncuydu, 70-80 milyon eurolara Palace yıllarca satmadı çünkü o olmadan küme düşeceklerini düşünüyorlardı.

Geçen sene de net 11 m euro önermeleri iyi bir gösterge hatta Maximin vs gibi topçuların kralı da Zaha idi o ligde.

Niye değildi? O kanatların geneli 433 kanadı, biz eğer bu oyuncuları bire bir bırakacak setler çizemeyeceksek ki çizemiyoruz, bu tip adamları almamalıyız.

Rashica gibi kanatlar almalıyız ama bir kez daha söylüyorum bu adamlarla Avrupa’da fark yaratma ihtimalin yok kapanan bir takım olmadığın sürece.

Angelino transferiyle de ben geçen sene ciddi 433 geçişi bekliyordum, 343 oynamayacağımız için ama aynı yapıyı o sisteme uymayan oyuncularla oynamaya çalıştık hala da devam ediyoruz, Zaha’yı 30unda defansa yardım eden kanat oyuncusuna evirmenin kimseye faydası olmaz, olmadı da.

Zaha konusunda katılmıyorum.İsteseydi city ,liverpol vss her türlü alırdı.Zaten mancesterda yapamadı geri döndü.
Bence bir kanatta daha hızlı,güçlü ve bire birde etkili oyuncu diğer kanatta oyun kurucu kanat olmalı.
Ama hepsinden önce kanat oyuncularına bakarak o tarz olursa avrupada başarılı olamayız bu tarz olursa başarılı oluruz gibi söylemler doğru değil.doğru kadroyla rashica tarzı adamlada başarıyı yakalayabilirsin.
Burada en önemli husus bence önce takımı doğru ve uyumlu bir şekilde kurmak gerekir.Ve bizim yaptığımız gibi amatör takım kıvamında sahaya yayılış göstermemek gerekir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaha konusunda katılmıyorum.İsteseydi city ,liverpol vss her türlü alırdı.Zaten mancesterda yapamadı geri döndü.

Katılıp katılmamanın bi önemi yok arsınıl almaya çalılştı alamadı
Manchestera verilecek pay yüzünden de palace fiyat belirlerken daha yukarda fiyat belirledi hep
Devam ediniz

Çarşamba günü farklı bir skor alırsak belki bir kıpırdanma olur,limit konusu bütün takımları zorluyor,bu hafta bir çok ligte maçlar başladı takımların elinden çıkarmak istediği bir çok oyuncu var.Son hafta ligtr transfer çılgınlığı bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt