- 11 Aralık 2009
- 18.304
- 11.108
- 1.998
Geçen yıl kısmen benzer şekilde düşünüyordum ama yaşanan süreç ve belli açıklamalar bunu pek doğrulamadı, ayrıntıya girmeyeyim.Okan Hoca gecen sene sadece Rashica'nin alinmasini istedi; yönetim gitti Tete, Zaha ve Ziyech'i aldi.
Ilk yapılması gereken Oliveira'nin yerine bir 8 numara transferiyken bu transfer icin son güne kadar beklendi ve Ndombele alindi. Bonservis limiti vardi demek sadece bir bahane; limiti olan birçok kulüp zorunlu satin alma maddesiyle oyuncu kiralayıp limit sorununu bir sekilde hallediyor.
Boey satıldı yerine adam alınmadı. Sol bek lazımken son güne kadar beklenip Avrupa listesine eklenmedi.
Kim ne derse desin gecen sene berbat bir transfer sezonu gecirdik.
Bu seneki transferler icinde Okan Hocayı eleştirmek bence doğru degil. Yönetim hocanın istegi oyuncuları alamayıp hocanın isini zorlastiriyor bence. Transfer sezonunun başında hocanın transfer listesinde Jelert ve Sara'nin oldugunu hiç sanmıyorum.
6-8 için bu yıl Sara' yı aldıran, geçen yıl da Ndombele' yi istemiş olabilir pekala. Jelert ve Sara, diğerlerinin hiçbiri olmuyorsa diye transfer edilemeyecek kadar maliyetli oyuncular; beğenmiyorsa aldırmasaydı o zaman, şu an medya ve taraftar nezdinde yönetimden daha güçlü durumda. Aynı anda ilgilenilen Mc Tominay olmayınca Sara alındı; ikisini sürsen birbirine bulaşır mı, tutarsızlık değil de nedir bu? Köhn savunması zayıf diye eleştiriliyor, yine hücumcu, defansı zayıf bekleri istiyor. Mertens' in yedeğini, muhtemelen gönlünü hoş tutmak ve İcardi' siz maçlar için hazır durumda olsun maksadıyla Batshuayi olarak şimdiden belirlemiş; takım orta saha diye bağırırken bile ezberini bozmuyor.
Hocanın kafa çok farklı çalışıyor. Oyun yapısı ve oyuncu tercihleri içinde aklıma yatandan çok yatmayanlar olmaya başladı.