Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Hoca gecen sene sadece Rashica'nin alinmasini istedi; yönetim gitti Tete, Zaha ve Ziyech'i aldi.
Ilk yapılması gereken Oliveira'nin yerine bir 8 numara transferiyken bu transfer icin son güne kadar beklendi ve Ndombele alindi. Bonservis limiti vardi demek sadece bir bahane; limiti olan birçok kulüp zorunlu satin alma maddesiyle oyuncu kiralayıp limit sorununu bir sekilde hallediyor.
Boey satıldı yerine adam alınmadı. Sol bek lazımken son güne kadar beklenip Avrupa listesine eklenmedi.
Kim ne derse desin gecen sene berbat bir transfer sezonu gecirdik.
Bu seneki transferler icinde Okan Hocayı eleştirmek bence doğru degil. Yönetim hocanın istegi oyuncuları alamayıp hocanın isini zorlastiriyor bence. Transfer sezonunun başında hocanın transfer listesinde Jelert ve Sara'nin oldugunu hiç sanmıyorum.
Geçen yıl kısmen benzer şekilde düşünüyordum ama yaşanan süreç ve belli açıklamalar bunu pek doğrulamadı, ayrıntıya girmeyeyim.

6-8 için bu yıl Sara' yı aldıran, geçen yıl da Ndombele' yi istemiş olabilir pekala. Jelert ve Sara, diğerlerinin hiçbiri olmuyorsa diye transfer edilemeyecek kadar maliyetli oyuncular; beğenmiyorsa aldırmasaydı o zaman, şu an medya ve taraftar nezdinde yönetimden daha güçlü durumda. Aynı anda ilgilenilen Mc Tominay olmayınca Sara alındı; ikisini sürsen birbirine bulaşır mı, tutarsızlık değil de nedir bu? Köhn savunması zayıf diye eleştiriliyor, yine hücumcu, defansı zayıf bekleri istiyor. Mertens' in yedeğini, muhtemelen gönlünü hoş tutmak ve İcardi' siz maçlar için hazır durumda olsun maksadıyla Batshuayi olarak şimdiden belirlemiş; takım orta saha diye bağırırken bile ezberini bozmuyor.

Hocanın kafa çok farklı çalışıyor. Oyun yapısı ve oyuncu tercihleri içinde aklıma yatandan çok yatmayanlar olmaya başladı.

Yanliz sara nin maasi cok yüksek, 2,75m ne demek yav, norvic de kac kazaniyodu? Google e göre 970.000 bin pound aliyodu etti 1.140.000 milyon yüro, brüt mü net mi bilmiyom simdi bu adama 2m verseydik gelmez miydi?

Gelen gidene en az 2,75-3m maas veriyoz

"Demek ki insanları projeyle değil, ancak yüksek maaş vererek ikna edebiliyorlar. Artık şu proje palavralarını bıraksınlar."

Geçen yıl kısmen benzer şekilde düşünüyordum ama yaşanan süreç ve belli açıklamalar bunu pek doğrulamadı, ayrıntıya girmeyeyim.

6-8 için bu yıl Sara' yı aldıran, geçen yıl da Ndombele' yi istemiş olabilir pekala. Jelert ve Sara, diğerlerinin hiçbiri olmuyorsa diye transfer edilemeyecek kadar maliyetli oyuncular; beğenmiyorsa aldırmasaydı o zaman, şu an medya ve taraftar nezdinde yönetimden daha güçlü durumda. Aynı anda ilgilenilen Mc Tominay olmayınca Sara alındı; ikisini sürsen birbirine bulaşır mı, tutarsızlık değil de nedir bu? Köhn savunması zayıf diye eleştiriliyor, yine hücumcu, defansı zayıf bekleri istiyor. Mertens' in yedeğini, muhtemelen gönlünü hoş tutmak ve İcardi' siz maçlar için hazır durumda olsun maksadıyla Batshuayi olarak şimdiden belirlemiş; takım orta saha diye bağırırken bile ezberini bozmuyor.

Hocanın kafa çok farklı çalışıyor. Oyun yapısı ve oyuncu tercihleri içinde aklıma yatandan çok yatmayanlar olmaya başladı.
Hoca son gune kadar orta saha transferi gerçekleşmeyince Vecino'nun alinmasini istemişti gecen sene.
Jelert ve Sara transferlerini veto edebilirdi ama maliyetlerinin sorumluluğu hocadan çok yönetime ait.
McTominay, Wendel ve belkide ismini duymadigimiz orta sahalar alinamayinca gecen seneki gibi son güne kalmamak icin Sara'da acele ettigini tahmin ediyorum.
Surekli ayni oyun sisteminde ısrar etmesi ve ezbere degisiklikler yapması konusundaki eleştirilerinize tamamen katılıyorum. Zorluk derecesi yüksek maclar icin kesinlikle bir B planı üretmesi lazım.

Limit açılması vs hikaye bunlar. Türk kulüplerinin kasasında 5 kuruş nakit yok, taraftar tepki göstermesin diye limit denilen bir şey uydurdular. Tüm takımlarında işine geliyor tabi bu söylem. Biz cl katılım parası fb de ferdinin satışını bekliyor transfer için.

Yav Ali insanın akliyla dalga geçmeyin be abicim. Transfer transfer diye izmirdeki yanginin 5 katını çıkardınız burada. Bir taneniz bekleyelim Ağustos sonu iyi adamlar alırız diye tek cümle kurmadi. Bekara karı boşamak kolay derler sizinki de ayni hesap

Bir baksan %90 Ali’nin 1 ay önceki mesajlarında vardır “Nerede bu transferler kardeşim” tarzı. Olmuş bitmiş, laf olsun torba dolsun diye yazıyor gibi biraz.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bu sene en ciddi rakibimiz kargalar olacak

Defansa 1-2 takviye çekseler cidden işimiz çok zorlaşır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ee işte böyle bakarsan beklesen de olurmuş.

Oynayan adamları aldık bir şey değişmedi.

10 gün içinde bir çok fırsat çıkacaktır şimdi ve değerlendiremezsek yazık olacak.

Nasıl değerlendireceğiz? Zaha’yı satmamız lazım. YB’yi elersek limit açılıyor mu?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt