Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cana Muslera'dan sonra takasladigimiz oyuncular oldu mu harbiden?
Takas olmadı da Burak Yılmaz’ın 2 m euroluk satıştan payına karşı Salih Dursun’u TSye vermiştik üstüne Cavanda’yı 1.8e satın almıştık. Hem Salih’ten kurtulduk hem de Cavanda’dan kar ettik üstüne.

tsye 5 atıp üstüne de kiralık yusuf + halil + sergio verelim kapansın bu konu. avcı sergio hayalleri kurmaya başlamıştır bile
Oliveira o güzel İstanbul hayatını bırakıp Trabzon'a mümkün değil gitmez muhtemelen şu an ki durumdan gayet memnundur 5.5 m euro daha garanti para alacak keyfini sürecek.

Zaten ben de şöyle hesapladım

5 Köhn'den gelse
10 Kerem'den gelse
Diğerleri feshedilse

Kerem asla satılmamali bu saatten sonra yerini doldurmamız olanaksız Erden bey olsa yine bir nebze sıcak bakabilirdim.. Kiziyoruz ediyoruz da ziyeche yunusa da hiç guvenilmiyor en azından keremin her sezon düzenli skor katkısı var

1724061320487.webp

Young Boys’un bu dönem bilançosu ve biz bu takımdan çekiniyoruz bir şeyler yanlış ama yanlış olan ne acaba.

Kerem asla satılmamali bu saatten sonra yerini doldurmamız olanaksız Erden bey olsa yine bir nebze sıcak bakabilirdim.. Kiziyoruz ediyoruz da ziyeche yunusa da hiç guvenilmiyor en azından keremin her sezon düzenli skor katkısı var
Satmazsak şampiyonluk ihtimalimiz yüzde 7 düşüyor hesaplamalarıma göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt