Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.242
- 42.979
- 3.748
limitleri yok paraları yok
Allah'tan bizim çok var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
limitleri yok paraları yok
demem sanırım ya4+ Yusuf Demir okey miyiz
Takas olmadı da Burak Yılmaz’ın 2 m euroluk satıştan payına karşı Salih Dursun’u TSye vermiştik üstüne Cavanda’yı 1.8e satın almıştık. Hem Salih’ten kurtulduk hem de Cavanda’dan kar ettik üstüne.Cana Muslera'dan sonra takasladigimiz oyuncular oldu mu harbiden?
sen Keremci değil miydin onu niye değersiz gördün15 m çıkarsak derken bizim kasadan çıkmasını kastediyorsun herhalde. Bunlardan gelir gelme ihtimali sıfır
edit : köhnü görmemişim o hariç tabi
gerçekte gitmedi falan deniyodu diye yazdımMorutan gitmedi mi a.gucune ?
sen Keremci değil miydin onu niye değersiz gördün
gerçekte gitmedi falan deniyodu diye yazdım
Oliveira o güzel İstanbul hayatını bırakıp Trabzon'a mümkün değil gitmez muhtemelen şu an ki durumdan gayet memnundur 5.5 m euro daha garanti para alacak keyfini sürecek.tsye 5 atıp üstüne de kiralık yusuf + halil + sergio verelim kapansın bu konu. avcı sergio hayalleri kurmaya başlamıştır bile
Sergiotsye 5 atıp üstüne de kiralık yusuf + halil + sergio verelim kapansın bu konu. avcı sergio hayalleri kurmaya başlamıştır bile
avcı harbi herifin kariyeriyle oynuyor. en çıkış yaptığı dönemde stopere çektiavcı herifi stoper fln oynatıyor saçma sapan
mis gibi topçuyu bitirdi
demem sanırım ya
yusuf kiralanmalı 1 sezon tam oynasın bakalım
ama 5-5.5 ok derim
Zaten ben de şöyle hesapladımhacı benim gözler gitmiş keremi de şimdi farkettim alıntı yapınca![]()
Foot'da da çıktı sacede Lequipe değil.
Kim için mendy mi10 mülyon + düvüoa + hoparlörgio
harika bi deal olur
Zaten ben de şöyle hesapladım
5 Köhn'den gelse
10 Kerem'den gelse
Diğerleri feshedilse
Satmazsak şampiyonluk ihtimalimiz yüzde 7 düşüyor hesaplamalarıma göreKerem asla satılmamali bu saatten sonra yerini doldurmamız olanaksız Erden bey olsa yine bir nebze sıcak bakabilirdim.. Kiziyoruz ediyoruz da ziyeche yunusa da hiç guvenilmiyor en azından keremin her sezon düzenli skor katkısı var