Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira'nın yanına pres yapacak adamdan çok alan tutacak adam daha iyi olmaz mı acaba diye düşünüyorum son zamanlarda? Çünkü bizim sıkıntımız Torreira ön alan presine katıldığında arka alanda olan boşluk o alanı tutacak biri daha iyi olmaz mı acaba bize? Geçen sene ilgilendiğimiz Parades çok iyi olurmuş mesela. Mertens zaten artık yaşı ve seneye olmayacağı belli o yüzden bizimde yen plana geçmemiz lazım çünkü Mertens'in gencini bulamayız. O yüzden alan tutucu ayağı da iyi, sırtı dönük top alan bir 6(Guido olabilirdi), önlerine pres ve hat kırıcı pasları ile Torreira ve skor üretecek, şut tehditi olan, ceza sahası koşuları yapacak, pasları ile tehdit yaratacak Sara ile çok daha dengeli ve iyi olabiliriz gibi geliyor bana.
Ben zaten statik oyuncu alinmasin demedim , arkadas pres yapiyor mu diye sorunca pres oyununa uygun biri degil daha statik dedim.

Daha statik oyuncu da olur, ornegin Real'de orada Tchouaméni oynuyor. O da cok pres oyununa uygun biri degil ama kalitesi ve sertligi ile defansin onunde sigorta gibi duruyor.

Mendy ama kalite olarak vasat oyuncu, yani Tchouaméni alinsin demiyorum elbet ama Mendy'den bir iki tik daha kaliteli eleman alirsin o tarz ozelliklere sahip. Zaten yalan haber Mendy ama varsayalim oyle bir oyuncu bakiliyor, 10 milyona bulunur bunu demek istiyorum.

haberin yalan olup olmadığını
gerçek ortaya çıkınca anlarız
yani haber
gerçek ortaya çıkana kadar haberdir
ne yalandır ne doğrudur
giphy (6).gif

Ben zaten statik oyuncu alinmasin demedim , arkadas pres yapiyor mu diye sorunca pres oyununa uygun biri degil daha statik dedim.

Daha statik oyuncu da olur, ornegin Real'de orada Tchouaméni oynuyor. O da cok pres oyununa uygun biri degil ama kalitesi ve sertligi ile defansin onunde sigorta gibi duruyor.

Mendy ama kalite olarak vasat oyuncu, yani Tchouaméni alinsin demiyorum elbet ama Mendy'den bir iki tik daha kaliteli eleman alirsin o tarz ozelliklere sahip. Zaten yalan haber Mendy ama varsayalim oyle bir oyuncu bakiliyor, 10 milyona bulunur bunu demek istiyorum.
Tabi canım en basitinden Tanner Tesmann gibi bir fırsat var aslında 6-7 milyona satıyordu kulübü. Tesmann'ı 6 'ya çekip ki boyu uzun(özellikle rakip takım uzun oynadığında lazım oluyor bu tarz bir orta saha) videolara baktığında ayakları iyi gözüküyor çekip. Öne Torreira ve Sara'yı atmak bana çok mantıklı geliyor. Torriera'yı pres ve hat kırıcı olarak kullanırız, Sara'yı daha serbest rolde kullanırız mesela.

Sözüm ona özellikle vara dikkat edecekti yeni federasyon. Bu arada, Bilmediğimden soruyorum, VAR neden karışamıyor ki bu pozisyonlarda. Gollerde geriye doğru kontroller yapılıyor hep.
Hakemin görüş açısında ve görüp verdiği pozisyonlara müdahale etmiyor.

Görmediği pozisyonlara, ofsaytlara vs karışıyorlar.

Örneğin ikili mücadele, hakem gördü ve devam dedi, buna karışamıyor, lakin ikili mücadelede oyuncunun görmediği bir müdahalesi varsa ve devamında gol olduysa müdahale edebiliyor.

Öyle çok net bir prosedür değil yani, normalde Torreira pozisyonu net görüldü ve devam dediyse VAR tekrar çağırmamalı keza Fener maçındaki durum da aynıydı ama işte onda da ikili mücadeleye devam dedi, ayakla müdahaleyi göremedi diyebiliyorlar.

Sadece penaltılarda sanırım bu geçerli değil, her türlü çağırabiliyor.

Cago: "Sergio Oliveira sözleşme feshini teklif eden yönetimden 2 yıllık alacağı olan 5.5 milyon euro talep etti."
İsteyecek tabi, ama yönetimden böyle bir teklif gitmesi saçma bari adama kulüp bulun da maaşın bir kısmını onlar öder sende gerisini ama nerde beyin?

Cago: "Sergio Oliveira sözleşme feshini teklif eden yönetimden 2 yıllık alacağı olan 5.5 milyon euro talep etti."

bu sozlesmeyi verirken hic mi bu adam dususte diye dusunmediler yaw. Feghouli falan diyorlar ama Feg 2 sampiyonluga direkt katki yapti en azindan yaw. Herif 1 sezondur yatiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt