Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olur da İlkay Gündoğan gelirse Sara ve Ziyech'in kadrodaki varlığı sorgulanır hale gelecektir.

Zaha-Mertens-Sara-Ziyech-Icardi-Yunus-Yusuf. Bunlar koşusu olan oyuncular değil. Oyun kurucu oyuncular. Takımı statik hale getiren, bu isimlerin sayıca fazla şekilde sahada olması. Hatta Kerem bile savunma arkası koşuları azalttı, oyun kurucu kanat gibi oynuyor uzun süredir.

Koşusu olan oyuncularımızdan Batshuayi ve Barış kalıyor sadece elimizde. Her formasyonda bu ikili sahada olmak zorunda kalacak. Oyun akışkanlığı için İlkay + Icardi'nin kanatları sadece Eski Kerem ve Barış olabilir bana göre.

Ziyech ve Zaha gibi oyun kurucu özellikli oyuncular kanatlarda olacaksa da Batshuayi önde, Barış arkasında falan oynamalı ki puzzle'ın parçaları tamamlansın.

Kadro mühendisliği konusunda çok kötü gidiyoruz. Sonumuz hayrolsun.

Sara o paralara alındıktan sonra bence İlkay tam olarak bahsettiğin durum için geçerli oluyor. Buradan İlkay'ı istemiyoruz anlamı çıkmasın ama lüks olacağı da kesin. Umarım ihtiyaçlarımıza yönelik oyuncular gelir.

ilkay bence tam olarak gereksiz değil

sara ilkay beraber çok iyi olabilir

şunları biz yazınca bazı üyeler çemkiriyor bize!

sen yazınca cevap bile vermiyorlar sana ceza yerim korkusuyla 😂

karakter burada ortaya çıkıyor!
Her şeyi geçelim kimi alsak artı değer katamıyor takıma, çoğu geriye gidiyor bunu çözmek için de yapısal değişiklikler lazım.

ilkay bence tam olarak gereksiz değil

sara ilkay beraber çok iyi olabilir
Ben öyle düşünmüyorum. Eldeki oyuncuları düşünürsek sahada İcardi ile birlikte max. 1 kişiyi daha taşıyabiliriz. İlkay'ın geldiği senaryoda taşınacak kişi de İlkay olur fakat Sara'nın Lucas'ın yanına başladığı bir ilk 11'de biz ikisini birden taşıyabilir miyiz emin değilim. O yüzden bence lüks olacağını düşünüyorum. Sara gelmeden alınsa ve Sara yerine daha oyunumuza uygun 8 veya 6 numara alınsaydı bence çok daha uygun bir planlama olurdu.

İlkay Türkiye ye gelirse bu biz olmayabiliriz, fırıldak gündemi çalım malım diye değiştirmek için herşeyi yapar, zaten şirketi sponsoru aynı zamanda kılıf da hazır..

Galatasaray neden birilerini kazanmak zorunda?
onlar Galatasaray'ı kazanmalı

Ben öyle düşünmüyorum. Eldeki oyuncuları düşünürsek sahada İcardi ile birlikte max. 1 kişiyi daha taşıyabiliriz. İlkay'ın geldiği senaryoda taşınacak kişi de İlkay olur fakat Sara'nın Lucas'ın yanına başladığı bir ilk 11'de biz ikisini birden taşıyabilir miyiz emin değilim. O yüzden bence lüks olacağını düşünüyorum. Sara gelmeden alınsa ve Sara yerine daha oyunumuza uygun 8 veya 6 numara alınsaydı bence çok daha uygun bir planlama olurdu.

şöyle ki benim senaryoda taşınacak oyuncu maksimum 2 olur ki bunlar da icarsi ve yarım ilkay yarım sara

bekler jelert ve sağlam güçlü sol bek

kanatlar kerem ve barış

Olur da İlkay Gündoğan gelirse Sara ve Ziyech'in kadrodaki varlığı sorgulanır hale gelecektir.

Zaha-Mertens-Sara-Ziyech-Icardi-Yunus-Yusuf. Bunlar koşusu olan oyuncular değil. Oyun kurucu oyuncular. Takımı statik hale getiren, bu isimlerin sayıca fazla şekilde sahada olması. Hatta Kerem bile savunma arkası koşuları azalttı, oyun kurucu kanat gibi oynuyor uzun süredir.

Koşusu olan oyuncularımızdan Batshuayi ve Barış kalıyor sadece elimizde. Her formasyonda bu ikili sahada olmak zorunda kalacak. Oyun akışkanlığı için İlkay + Icardi'nin kanatları sadece Eski Kerem ve Barış olabilir bana göre.

Ziyech ve Zaha gibi oyun kurucu özellikli oyuncular kanatlarda olacaksa da Batshuayi önde, Barış arkasında falan oynamalı ki puzzle'ın parçaları tamamlansın.

Kadro mühendisliği konusunda çok kötü gidiyoruz. Sonumuz hayrolsun.
sara ne alaka rengım

İlkay kendi cebinden ödese dahi maaş vs. alamaz bu Dursun ve transfer komitesi. İlkay bu yönetim için ütopik bile değil. Bunların maks. alabilecekleri adı sanı duyulmamış adamları ederinin 2-3 katı vererek almak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt