Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertan Süzgün: "İlkay Gündoğan'a Katar'dan 5 yıllık teklif var. Ama İlkay Gündoğan, Avrupa'da kalmak istiyor." (PlaySpor)

Ertan Süzgün: "İlkay Gündoğan tarafı, çıkan transfer haberlerinden 'yorulduklarını ve yıprandıklarını' söylediler."

Ertan Süzgün: "İlkay’ın önce Barcelona’dan ayrılması gerekiyor, sonra Türkiye’yi düşünmesi gerekiyor. Oyuncunun menajeri, çıkan iddialardan sıkıldıklarını söyledi. ‘Şu an 1 sene sözleşmemiz var, Barcelona’da kalmak istiyoruz’ dedi İlkay cephesi bana. Ayrıca Katar’dan 5 yıllık sözleşme teklifi gelme durumu varmış."

Okan Hoca'nin linktekine benzer en az 3 aciklamasi var. Alinmis oyuncular icin istemediğim oyuncular alindi diyecek hali yok. Kimseye b.k attigim yok, b.k atan sizsiniz.
Okan Buruk tan flaş Icardi ve Rashica sözleri
😂 Adam kendi söyledi istediğim oyuncular alındı diye hala adamı aklamaya çalışıyorsunuz. Gelmiş bana rashica'yı söylüyorsun. Ona bakarsan Tielemans içinde welcome to Galatasaray diyebilirsiniz dedi. Her hareketi falso

Ertan Süzgün: "İlkay Gündoğan tarafı, çıkan transfer haberlerinden 'yorulduklarını ve yıprandıklarını' söylediler."

Ertan Süzgün: "İlkay’ın önce Barcelona’dan ayrılması gerekiyor, sonra Türkiye’yi düşünmesi gerekiyor. Oyuncunun menajeri, çıkan iddialardan sıkıldıklarını söyledi. ‘Şu an 1 sene sözleşmemiz var, Barcelona’da kalmak istiyoruz’ dedi İlkay cephesi bana. Ayrıca Katar’dan 5 yıllık sözleşme teklifi gelme durumu varmış."
Menajeri hem Barça'da kalmak istiyoruz, yorulduk sıkıldık haberlerden diyip, hem de Katar'dan 5 yıllık sözleşme teklifi mi var demiş yoksa ikisi ayrı haberler mi? Nerden almış acaba bu Katar haberini Ertan.

Menajeri hem Barça'da kalmak istiyoruz, yorulduk sıkıldık haberlerden diyip, hem de Katar'dan 5 yıllık sözleşme teklifi mi var demiş yoksa ikisi ayrı haberler mi? Nerden almış acaba bu Katar haberini Ertan.
Ertan Süzgün: "İlkay Gündoğan'ın yakınıyla konuştum 'İlkay Barcelona'da kalmak istiyor' dedi ve kadro dışı olduğunu doğrulamıyorlar. Ayrıca Katar'dan 5 yıllık teklif gelme durumu da varmış. İlkay'a çok çok yakın bir kaynak. Vallah..."

forumda keywords banlayabiliyor muyuz mesela ilkay kelimesini iceren baslik gormek istemiyorum. tamamen zaman kaybi

Ertan Süzgün: "İlkay Gündoğan'ın yakınıyla konuştum 'İlkay Barcelona'da kalmak istiyor' dedi ve kadro dışı olduğunu doğrulamıyorlar. Ayrıca Katar'dan 5 yıllık teklif gelme durumu da varmış. İlkay'a çok çok yakın bir kaynak. Vallah..."
bunu da dursunu kandırır gibi başlarından savmışlar yalanla. ayrılacağını sağır sultan duydu

zaha'nın genç oğlanlar maçında 2 gol 3 asist yapması lazım transfer olması için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt