- 16 Haziran 2010
- 202.541
- 154.295
- 6.838
Ertan Süzgün: "İlkay Gündoğan'a Katar'dan 5 yıllık teklif var. Ama İlkay Gündoğan, Avrupa'da kalmak istiyor." (PlaySpor)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun özbek : bana böyle bir bilgi gelmedi henüzErtan Süzgün: "İlkay Gündoğan'a Katar'dan 5 yıllık teklif var. Ama İlkay Gündoğan, Avrupa'da kalmak istiyor." (PlaySpor)
@Furkan Korkmaz modumuz Sıddık'ın iftira söylemlerinde bulunması nedeniyle, kendisine 15 Eylül'e kadar ceza vermiştir. Yardımcı olabileceğim başka bir konu var mı?
Okan Hoca'nin linktekine benzer en az 3 aciklamasi var. Alinmis oyuncular icin istemediğim oyuncular alindi diyecek hali yok. Kimseye b.k attigim yok, b.k atan sizsiniz.
Okan Buruk tan flaş Icardi ve Rashica sözleri
O iki beyinsiz isterse 10 sene kursun kampibu zaten bilinen birşey. acur ve ali mazbatayı aldıkları 2.gün ilkayın orda kamp kurmuştur 2 aydır söylüyoruz. bunu tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok.
Menajeri hem Barça'da kalmak istiyoruz, yorulduk sıkıldık haberlerden diyip, hem de Katar'dan 5 yıllık sözleşme teklifi mi var demiş yoksa ikisi ayrı haberler mi? Nerden almış acaba bu Katar haberini Ertan.Ertan Süzgün: "İlkay Gündoğan tarafı, çıkan transfer haberlerinden 'yorulduklarını ve yıprandıklarını' söylediler."
Ertan Süzgün: "İlkay’ın önce Barcelona’dan ayrılması gerekiyor, sonra Türkiye’yi düşünmesi gerekiyor. Oyuncunun menajeri, çıkan iddialardan sıkıldıklarını söyledi. ‘Şu an 1 sene sözleşmemiz var, Barcelona’da kalmak istiyoruz’ dedi İlkay cephesi bana. Ayrıca Katar’dan 5 yıllık sözleşme teklifi gelme durumu varmış."
paraları yeter ama eğer city almazsa. bizim yönetimde bunların parasını alt edecek akıl yok artık e.timur gittiğinden beridirO iki beyinsiz isterse 10 sene kursun kampi
Kapasiteleri yetmez
Ertan Süzgün: "İlkay Gündoğan'ın yakınıyla konuştum 'İlkay Barcelona'da kalmak istiyor' dedi ve kadro dışı olduğunu doğrulamıyorlar. Ayrıca Katar'dan 5 yıllık teklif gelme durumu da varmış. İlkay'a çok çok yakın bir kaynak. Vallah..."Menajeri hem Barça'da kalmak istiyoruz, yorulduk sıkıldık haberlerden diyip, hem de Katar'dan 5 yıllık sözleşme teklifi mi var demiş yoksa ikisi ayrı haberler mi? Nerden almış acaba bu Katar haberini Ertan.
Para önemli olsa katara giderparaları yeter ama eğer city almazsa. bizim yönetimde bunların parasını alt edecek akıl yok artık e.timur gittiğinden beridir
bunu da dursunu kandırır gibi başlarından savmışlar yalanla. ayrılacağını sağır sultan duyduErtan Süzgün: "İlkay Gündoğan'ın yakınıyla konuştum 'İlkay Barcelona'da kalmak istiyor' dedi ve kadro dışı olduğunu doğrulamıyorlar. Ayrıca Katar'dan 5 yıllık teklif gelme durumu da varmış. İlkay'a çok çok yakın bir kaynak. Vallah..."
Dogum günün kutlu olsun aslan abim. Her zaman yanimda oldugun gibi ben de senin her zaman yaninda olmaya devam edecegim.Sıddık diye bi üye vardı nerelerde o