Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köhn git artık be garabet gibi çöktün ekibin soluna. Hadise bize de kuyperi çözebilecek mi acaba

Ilkay gelse bu kerem oynamasin ya ben oynamayayim der.
Okan buruk"hay hay ilkayim"
-ilkay:hocam neden bu macta yokum.
Okan buruk:ya kerem ya sendin.Evladim olan keremi seçtim.
Hikaye bu kadar.Umarim beğenmişsinizdir.
Kerem kanat oyuncusu oldugunu hatirlasa
Birinci vazifesinin toplu veya topsuz savunma arkasina sarkmak ordan da gol veya asist cikartmak olduguna ikna olsa gercekten cok degerli oyuncu ama adam 10 numara oynadigindan beri kanattada olsa topu alip savurmaya devam ediyor

Sirti donuk aldigi her topla donup gitmeye kalkiyor konya macinda da ayni seyi yapip kaptirdi rakipte biliyor keremcim orda donecegini bende biliyorum cumlealem biliyor elinden topu aliyorlar sirtin donukken arkadan baski varsa geriye aldigin yere oyna be mubarek

Alt yapidan zaten hic bir zaman ben fizikli cocuk gormedim bu taaa 2000'li yillardan beri ayni.

Besiktas bile iri yapili kuvvetli cocuklar cikartabiliyor (kaliteyi bir kenara birakirsak) ama bizde hic yok. Alt yapisi boyle amatorce yonetilen baska bir buyuk kulup etrafta goremiyorum. Zaten daha bugun Eray Iscan'in alt yapiya kaleci antrenoru olarak alinmasi herseyi ozetliyor.
Var yahu Eren Aydın 4 sene önce bile çakı gibiydi, süre vermedik. Çocuk u19un en iyi oyuncusu oldu o sezon.

Fenere gitti ama en orta sahasız dönemde Bartuğ’a süre vermedik.

En iyi topçu Yunustu zaten bir ona verdik o da zaten oynadı hep, Emin de öyle 17sinde fizikliydi bayağı.

Mesele ne kadar değer verdiğin, ne kadar hazırladığın. Ne hayal vadettiğin. Oturup kariyer planlaması yapsan gider kiralık da oynarlar yani ki Eren, Emin ve Yunus yaptı bunu.

Mevzu yetenek değil, özgüven, çalışmak ve doğru kariyer planı, biz birinci ve üçüncü maddede patlıyoruz.

Erden Timur’un geçen sene hazırladığı ve sunduğu alt yapı projesi için tek kişi çalışmamış geçen sene, çünkü başkan kimseyi o göreve vermemiş. Beşiktaş çıkartıyor da arka planda ilgilenenler var orada, emek veriyorlar.

Ya kiraya vereceksin 17sinde ya da çatır çatır atacaksın sahaya. Gökdeniz’i herkes çok övüyordu, nolur yani her maç 5-10 dk süre versek.

İlkay Gündoğan.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan.

Bizim altyapı rezalet oğlu rezalet

Semihle çolak 1 sene oynayıp kayboldular,yunus bi baltaya sap olmadı,arda hariç kimse çıkmadı

Leşjk bile son 3-4 senede ersin rıdvan serdar emirhan semih bi çocuk daha var fw bizden çok daha fazla oyuncu çıkardı

Sorsan bjknin altyapının gs altyapısının yanında esamesi okunmaz derler ama alakası yok

Chiasa çöp diyenler görmüştüm buralarda
Ben diyorum, futbolculuk kalitesi açısından elbette değil ama adam bencil ve koca İtalya’da kimse sevmiyor. Zaniolo’yu bile seviyor adamlar yani.

Zaha’ya sorunlu diyenler bu adam gelse çıldırır.

Benim gözümde çöptür bu özellikleriyle ha bazen öyle bir uyum oluyorki adamın iyi yönlerini görüyorsun ama futbol bu.

Vaybe Ağustos bile bitmiş neredeyse
Leş oyunculara hazır olmak lazım bu saatten sonra

Bu haber ne alaka ozaman? Febe istese neyse de. Haberde febeye önerildi yaziyor

10m bonuslarla febe haric tum takimlardir
Sen Ali Koç’un niye sevildiğini pek anlamamışsın gibi.

Paraya ihtiyacı olan kulüpler sürekli böyle tekliflerle gidiyorlar zaten. Boupendza’yı Hatay 10 kağıda kitlemek için herşeyi yaptı mesela, yemediler.

Sayısız böyle öneri oluyor her sene.

Jelert___Sanchez_Apo___de Cuyper
______ Torreira_____Sara
BAY_______Gundogan___Transfer
__________ İcardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt