Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.743
- 18.836
- 1.188
Firstmoon yem yav, asil hedef: yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rabiot UCL ye kalmamızı bekliyor eğer kalabilirsek gelecekAllah'ını seven kolpa haber salsın.
Onceki sayfalari oku, yeterince var sana 3 gun yeter bile.Allah'ını seven kolpa haber salsın.
Kerem kanat oyuncusu oldugunu hatirlasaIlkay gelse bu kerem oynamasin ya ben oynamayayim der.
Okan buruk"hay hay ilkayim"
-ilkay:hocam neden bu macta yokum.
Okan buruk:ya kerem ya sendin.Evladim olan keremi seçtim.
Hikaye bu kadar.Umarim beğenmişsinizdir.
Adamlar istememis ypasa zorla önermisBu fener sol bekle defans manyağı mi
Var yahu Eren Aydın 4 sene önce bile çakı gibiydi, süre vermedik. Çocuk u19un en iyi oyuncusu oldu o sezon.Alt yapidan zaten hic bir zaman ben fizikli cocuk gormedim bu taaa 2000'li yillardan beri ayni.
Besiktas bile iri yapili kuvvetli cocuklar cikartabiliyor (kaliteyi bir kenara birakirsak) ama bizde hic yok. Alt yapisi boyle amatorce yonetilen baska bir buyuk kulup etrafta goremiyorum. Zaten daha bugun Eray Iscan'in alt yapiya kaleci antrenoru olarak alinmasi herseyi ozetliyor.
10 m istiyorlar bonuslarla.Adamlar istememis ypasa zorla önermis
Biz istesek 7-8 isteyecek itler febeye 2ye falan gönderir, turk futboluna bir katkimiz olsun diye
Ben diyorum, futbolculuk kalitesi açısından elbette değil ama adam bencil ve koca İtalya’da kimse sevmiyor. Zaniolo’yu bile seviyor adamlar yani.Chiasa çöp diyenler görmüştüm buralarda
Maxim de Cuyper bitme aşamasına gelmiş.Allah'ını seven kolpa haber salsın.
Bu haber ne alaka ozaman? Febe istese neyse de. Haberde febeye önerildi yaziyor10 m istiyorlar bonuslarla.
Sen Ali Koç’un niye sevildiğini pek anlamamışsın gibi.Bu haber ne alaka ozaman? Febe istese neyse de. Haberde febeye önerildi yaziyor
10m bonuslarla febe haric tum takimlardir