- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi sarayı izlemeyen de futbol izleyicisiyim demesinmertensi bile 2 kez falan izlemiştim adamlar GABRIEL SARA hakkında 24 paragraf yazı yazıyor
Çayınızı kahvenizi alın hazirsaniz başlıyoruzmertensi bile 2 kez falan izlemiştim adamlar GABRIEL SARA hakkında 24 paragraf yazı yazıyor
@Emre Zeytinli iyi bir hizmet ve devasa bi taşşak lazım
sor inesta'yı sor xavi'yi sabaha kadar anlatalım :dmertensi bile 2 kez falan izlemiştim adamlar GABRIEL SARA hakkında 24 paragraf yazı yazıyor
X de Saraya paragraf yazanlara normal bir soru sorulunca verilen cevapmertensi bile 2 kez falan izlemiştim adamlar GABRIEL SARA hakkında 24 paragraf yazı yazıyor
Scout yazılımlarından premium üyelik alıp analiz kasan tayfa bunlar. Çoğunun futbolu sevdiği için 90 dakika maç izlediğine bile inanmıyorum. Eski Açık kanalında da buna benzer bir çocuk var. Adana Demir'in geçen sezonki kalecisi Valencia'ya gitmiş orada gördüm diyordu bugün. Muhammedaliyev'i Mamardaşvili sanıyor çocuk.@Cafer Güney Ekli dosyayı görüntüle 257766
Bilmediği topçu yok, bu kadar bilgiyi beynine nasıl sığdırıyor acaba ?
X isimli oyuncu bize ilaç olur hem 6 hem 8 karışımında gerektiginde ikisinide oynayabiliyor adam hem pogba gibi delici, rodri gibi tutucu vede xavi gibi de pasör GS bu oyuncuyu alarak orta saha problemini kökten çözecektir normalde Real city seviyesinde ki bu oyuncuyu izlememize sağlayan transfer ekibini kutlarım@Cafer Güney Ekli dosyayı görüntüle 257766
Bilmediği topçu yok, bu kadar bilgiyi beynine nasıl sığdırıyor acaba ?
kimin ismi geçse bu kalıptan 1 gr şasmadan yazıyor herif :dScout yazılımlarından premium üyelik alıp analiz kasan tayfa bunlar. Çoğunun futbolu sevdiği için 90 dakika maç izlediğine bile inanmıyorum. Eski Açık kanalında da buna benzer bir çocuk var. Adana Demir'in geçen sezonki kalecisi Valencia'ya gitmiş orada gördüm diyordu bugün. Muhammedaliyev'i Mamardaşvili sanıyor çocuk.
Konya maçında 65 hatay maçında 30 dk falan toplam 95 dakika izlemişim sayılır mıŞimdi sarayı izlemeyen de futbol izleyicisiyim demesin
Bisakka barış aynı kanatta pek uyumlu gelmiyor banawan bisakka-barış sağ kanadını kurabilseydik, rakip kanadı haraca bağlardık net olarak.