Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertensi bile 2 kez falan izlemiştim adamlar GABRIEL SARA hakkında 24 paragraf yazı yazıyor
sor inesta'yı sor xavi'yi sabaha kadar anlatalım :d

ismail jacobs kim yau 10 tane monaco maçını arka arkaya izlesem bile ertesi gün apartmanda karşılaşsam fark etmem :d

@Cafer Güney
I5OU0N0k_400x400.webp

Bilmediği topçu yok, bu kadar bilgiyi beynine nasıl sığdırıyor acaba ?

@Cafer Güney Ekli dosyayı görüntüle 257766

Scout yazılımlarından premium üyelik alıp analiz kasan tayfa bunlar. Çoğunun futbolu sevdiği için 90 dakika maç izlediğine bile inanmıyorum. Eski Açık kanalında da buna benzer bir çocuk var. Adana Demir'in geçen sezonki kalecisi Valencia'ya gitmiş orada gördüm diyordu bugün. Muhammedaliyev'i Mamardaşvili sanıyor çocuk.

@Cafer Güney Ekli dosyayı görüntüle 257766

X isimli oyuncu bize ilaç olur hem 6 hem 8 karışımında gerektiginde ikisinide oynayabiliyor adam hem pogba gibi delici, rodri gibi tutucu vede xavi gibi de pasör GS bu oyuncuyu alarak orta saha problemini kökten çözecektir normalde Real city seviyesinde ki bu oyuncuyu izlememize sağlayan transfer ekibini kutlarım :asd: kimin ismi geçse bu kalıptan 1 gr şasmadan yazıyor herif :d

Scout yazılımlarından premium üyelik alıp analiz kasan tayfa bunlar. Çoğunun futbolu sevdiği için 90 dakika maç izlediğine bile inanmıyorum. Eski Açık kanalında da buna benzer bir çocuk var. Adana Demir'in geçen sezonki kalecisi Valencia'ya gitmiş orada gördüm diyordu bugün. Muhammedaliyev'i Mamardaşvili sanıyor çocuk.

Hasan mı ? O futbolu yutmuş canım, 2-3 kere izledim, o kadar kesin yargılarla konuşuyor ki sanırsın 50 yaşında eski yıldız

Muslera
Wan-Bissaka Davinson Alaba Dorgu
İlkay Torreira Rabiot
Griezmann
Barış Icardi​

wan bisakka-barış sağ kanadını kurabilseydik, rakip kanadı haraca bağlardık net olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt