Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.731
- 13.726
- 1.498
İlkayın gelmeyeceğini söyledik kimse uçup kaçtığı kadar büyük Galatasaraylı değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens'in de yaş faktöründen dolayı Avrupa maçları ya da derbi performanslarında fiziksel olarak yetersizlikleri var o maçlarda da elinden geldiği kadar mücadele ediyor ama bir noktaya kadar yüksek seviye maçlarda fiziksel olarak rekabetçi kalabiliyor.Dries kaç yaşında geldi ki, bedenen iyi ise gelir yine, o ayrı bir durum; o zamanın şartlarında değerlendirilir tekrar.
Lakin, sırf Galatasaraylı diye City bırakıp gel Türkiye'de oyna denmesi benim için normal değil, haksızlık olur. Böyle bir beklenti neden oluştu anlamadım, zaten bu yaz Türkiye'ye gelmeyeceğine yönelik beyanı yok mu idi.
Gecen sene gironada muthis oynadi city nin topcusu zate mahreze cok benzetiyorum tarzini 20 yasinda yakinda formayi kaparmüthiş bi topçu, topla çok rahat. geçmişten birini hatırlatıyor ama ismi aklıma gelmiyor
Galatasaraylı diye gelmek zorunda değil tabi ama her seferinde Hakan Çalhanoğlu ve bu Galatasaray liyim demek zorunda değil.35 yaş sonrasinin yolunu yapıyorlar.Bende her zaman derim 30 yaşından sonra bunların hiçbirine teklif yapılmaması gerekiyor emeklilik yeri olarak görüyorlar.City var iken neden Türkiye'ye gelsin, taraftar olarak forma vs alır destekler. Galatasaraylı diye gelmek zorunda mı. Bence linç yanlış.
Galatasaray bu sene değil ehehehe diyen mala da messi olsa istemiyoruz. Bu taraftarın da bir onuru var.Dries kaç yaşında geldi ki, bedenen iyi ise gelir yine, o ayrı bir durum; o zamanın şartlarında değerlendirilir tekrar.
Lakin, sırf Galatasaraylı diye City bırakıp gel Türkiye'de oyna denmesi benim için normal değil, haksızlık olur. Böyle bir beklenti neden oluştu anlamadım, zaten bu yaz Türkiye'ye gelmeyeceğine yönelik beyanı yok mu idi.
Anasını ben hallederim demişBu rabiot ve anasi ne oldu bir yere gitmediler ise 31 agustostan sonra turkiyeye dogru yola cikarlar
Gider bir Fransa ya da İtalya takımınaBu rabiot ve anasi ne oldu bir yere gitmediler ise 31 agustostan sonra turkiyeye dogru yola cikarlar
bugün en büyük galatasaraylıyım, başka yere hayatta gitmem diyen adam bile (ilkayın pl efsanesi olmasını dahi geçiyorum ) guardiola'nın telefonu karşısında esas duruşa geçip city'e gider.. dediğin gibi linç oldukça yanlış, hadi fenere, arabistana gitse linç edinde suyun karşısında city ve guardiola varCity var iken neden Türkiye'ye gelsin, taraftar olarak forma vs alır destekler. Galatasaraylı diye gelmek zorunda mı. Bence linç yanlış.
Kariyer farklı takım tutmak farklı; kendisi ne kadar Galatasaraylı bilemem ama gelmediği için fazla yükleniliyor bence. Farklı düşünceler olabilir tabi, saygı duyarım ahbertMertens'in de yaş faktöründen dolayı Avrupa maçları ya da derbi performanslarında fiziksel olarak yetersizlikleri var o maçlarda da elinden geldiği kadar mücadele ediyor ama bir noktaya kadar yüksek seviye maçlarda fiziksel olarak rekabetçi kalabiliyor.
City'e gidebilir ama bundan sonra 3 sene sonra Galatasaray'lılığını ön plana koymasın.