Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne İlkayı kardeşim niye hayal kuruyorsunuz?

Biz kendimize uygun bir MC alıp transferi kapatmalıyız

Zamanında Özil ifb'yi oyalıyor diye dalga geçerdik
Herif bu sene TR'ye gelmem diyor. City, Arabistan iddiaları geçiyor
Git babanla dalga geç

Dries kaç yaşında geldi ki, bedenen iyi ise gelir yine, o ayrı bir durum; o zamanın şartlarında değerlendirilir tekrar.

Lakin, sırf Galatasaraylı diye City bırakıp gel Türkiye'de oyna denmesi benim için normal değil, haksızlık olur. Böyle bir beklenti neden oluştu anlamadım, zaten bu yaz Türkiye'ye gelmeyeceğine yönelik beyanı yok mu idi.
Mertens'in de yaş faktöründen dolayı Avrupa maçları ya da derbi performanslarında fiziksel olarak yetersizlikleri var o maçlarda da elinden geldiği kadar mücadele ediyor ama bir noktaya kadar yüksek seviye maçlarda fiziksel olarak rekabetçi kalabiliyor.

Zaten City'e gidebilir profesyoneldir ama bundan 3 sene sonra Galatasaray'lılığını ön plana koymasın

City var iken neden Türkiye'ye gelsin, taraftar olarak forma vs alır destekler. Galatasaraylı diye gelmek zorunda mı. Bence linç yanlış.
Galatasaraylı diye gelmek zorunda değil tabi ama her seferinde Hakan Çalhanoğlu ve bu Galatasaray liyim demek zorunda değil.35 yaş sonrasinin yolunu yapıyorlar.Bende her zaman derim 30 yaşından sonra bunların hiçbirine teklif yapılmaması gerekiyor emeklilik yeri olarak görüyorlar.

Bu rabiot ve anasi ne oldu bir yere gitmediler ise 31 agustostan sonra turkiyeye dogru yola cikarlar

Dries kaç yaşında geldi ki, bedenen iyi ise gelir yine, o ayrı bir durum; o zamanın şartlarında değerlendirilir tekrar.

Lakin, sırf Galatasaraylı diye City bırakıp gel Türkiye'de oyna denmesi benim için normal değil, haksızlık olur. Böyle bir beklenti neden oluştu anlamadım, zaten bu yaz Türkiye'ye gelmeyeceğine yönelik beyanı yok mu idi.
Galatasaray bu sene değil ehehehe diyen mala da messi olsa istemiyoruz. Bu taraftarın da bir onuru var.

Galatasaray kalbimde formasını giymek istiyorum diyen adam da city'den kovulduğunda Barcelona yapıyorsa bir daha geri dönmemeli. Bu sürecin sonunda bir de Arabistan yapıp Dortmund'da futbolu bırakacağım yalanı sıktıkça sıkar.

Maalesef gurbetçi futbolcuların Galatasaraylılığı bayağı bir soft.

Bu rabiot ve anasi ne oldu bir yere gitmediler ise 31 agustostan sonra turkiyeye dogru yola cikarlar
Anasını ben hallederim demiş
images

City var iken neden Türkiye'ye gelsin, taraftar olarak forma vs alır destekler. Galatasaraylı diye gelmek zorunda mı. Bence linç yanlış.
bugün en büyük galatasaraylıyım, başka yere hayatta gitmem diyen adam bile (ilkayın pl efsanesi olmasını dahi geçiyorum ) guardiola'nın telefonu karşısında esas duruşa geçip city'e gider.. dediğin gibi linç oldukça yanlış, hadi fenere, arabistana gitse linç edinde suyun karşısında city ve guardiola var

Mertens'in de yaş faktöründen dolayı Avrupa maçları ya da derbi performanslarında fiziksel olarak yetersizlikleri var o maçlarda da elinden geldiği kadar mücadele ediyor ama bir noktaya kadar yüksek seviye maçlarda fiziksel olarak rekabetçi kalabiliyor.

City'e gidebilir ama bundan sonra 3 sene sonra Galatasaray'lılığını ön plana koymasın.
Kariyer farklı takım tutmak farklı; kendisi ne kadar Galatasaraylı bilemem ama gelmediği için fazla yükleniliyor bence. Farklı düşünceler olabilir tabi, saygı duyarım ahbert

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt