Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay'ın 2. City transferi muhtemelen teknik direktör kariyeri için attığı en büyük adım oluyor. Pep çok tutuyordu İlkay'ı, futbolu da orada bırakıp Pep'in ekibine dahil olmasını bekliyorum.

Geçen İlkay gelmeye hazır barcelona tarafını çözün demiyor muydu bu Burhan

Hikaye yahu. Dünya'nın en ön planda 2-3 takımından biri, başlarında Dünya'nın en baba 2-3 teknik direktöründen biri var. Üstüne 7 yıl top oynadığı neredeyse ikinci memleketi haline gelmiş şehre gidiyor. Kimi neye ikna ediyorsun Allah aşkına.

O kadar rezil bir yönetim var ki İlkay'ın City'e gittiğine insanlar sevinir duruma geldi. City teklif yapmasaydı bizim rezillerin Fener'e kaptıracağı konusunda çoğu taraftarın korkusu vardı.

İlkayın Citye gitmesi yangın yapılacak bir durum değil. Adam zaten bu sene gelmek istemediğini direkt belirtti röportajında. Muhtemelen 1 senelik kontrat yapar sene sonu Mertensin yerine çökmek lazım

Bi de İlkay şimdi gelmeyecekse hiç gelmesin diyen var :asd: Seneye İlkay geliyorum dese kırmızı halı falan sereriz önüne. Doue denilen ne olduğu belirsiz herifi 2 ay ikna edemedin sen İlkay'a burun kıvıramazsın haddimizi bilmemiz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt