- 1 Ağustos 2009
- 46.525
- 48.776
- 4.708
Geçen İlkay gelmeye hazır barcelona tarafını çözün demiyor muydu bu Burhan
@Doruk Ata TANRIVERDİ istenildiğini hissettirmek için İlkaya neler yapardın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyon KeromYa adam gelecem demedi aksine bu sene kesin olarak gelmeyecem dedi niye sövüyonuz ki![]()
Birde sol bek, o iki transfer sart.Neyse biz tekrar ozumuze donelim, su takima saglam bir defansif orta saha alinsin yine bizim isimiz gorulur.
Hiç gelmesin tarafındayız işte posasını araplara satsınYa adam gelecem demedi aksine bu sene kesin olarak gelmeyecem dedi niye sövüyonuz ki![]()
Keltos sezon sonu kaçıyor.İlkay'ın 2. City transferi muhtemelen teknik direktör kariyeri için attığı en büyük adım oluyor. Pep çok tutuyordu İlkay'ı, futbolu da orada bırakıp Pep'in ekibine dahil olmasını bekliyorum.
Emekli mi olacak o da Kloop gibi?Keltos sezon sonu kaçıyor.
Bilmiyorum rtsEmekli mi olacak o da Kloop gibi?
Kafayı futbol ile yemiş o adam, bırakamaz istese dahiBilmiyorum rts
bu yüzden gelmiyorlar iste hakli olarakHiç gelmesin tarafındayız işte posasını araplara satsın
Seneye İlkay geliyorum dese kırmızı halı falan sereriz önüne. Doue denilen ne olduğu belirsiz herifi 2 ay ikna edemedin sen İlkay'a burun kıvıramazsın haddimizi bilmemiz lazım.Bunun altinda bisey aramaya gerek yok bence. Napoli Fenerden aldiklarini Bayern'e ve Leipzig'e gonderdi. Tabiki 3 .kez yine geleceklerNapoli, Fenerbahçe'ye Sebastian Szymanski transferi için 30.000.000€ para ayarladı!
Yine Napoli hep Napoli