Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG-20240821-WA0003.jpg

İsmail Jakops Monaco formunda Alexender Paguis diye bir adamdan paylaşılmış.

Son düzenleme:
Yav şu berkanin 1-2 tık becerikli olanı gelsin, bir tane topla ortasahadan giden adam gelsin bıktık ya miy miy ortasahalardan

Berkan çok abartılıyor.. Burada kendisini boklamiyorum rotasyonda dursun sorun çıkarmayacak uyumlu bir yerli.. ama güçlü mu değil oyun agresifligi var mı o da yok yanindaki adamı da caydiramiyor ..
Aslında Berkan için söylenen çoğu özellikle kendisinde azar azar var ama nedense sanki sadece ayakları kötü gibi lanse ediliyor.. Bence ayakları iyi bile olsa Berkan asla bir Gedson gibi hem fiziği hem e enerjisiyle üstünlük kurabilecek topçu değil..

Dubois oynarsa sıkıntı yalnız, karşısında colley oynayacak muhtemelen

Duboisnin karşısında kimin oynadığının bir önemi yok..
Boeyle ikisinin ortak özelliği bu.. Boey rakip kim olursa olsun sicirtir dubois da ihya eder önemsiz yani rakibi
Kohn varsa saglamsa kesinlikle oynamali karsi takim suratli ama yeteneksiz duboisin maci degil jelert de kohnde adim attirmaz

O kadar sayfa okuduk ama koca forumda 1 tane Jakobs analizi yapan olmadi

Ben analiz ettim jakopsu ilk ismini duyduğumda.köhne göre daha çizgi üzerinde oynuyor. Savunma pek iyi değil. Sofas.core analizinde köhn daha iyi duruyor. Adam kaçırma var maalesef hem de ciddi anlamda. Kohn ileride daha iyi defans aşağı yukarı aynı. Hani bizim beklediğimiz defansı taş gibi olan sol bek yok piyasada. Bi locko vardı o da malum bir sene yok. Her takımda sol bek sıkıntı. Ya ters ayak birini oynatacaksin ya da defansta defo vereceksin.

Ben onu bunu bilmem kardeşşim bu vasıfsız yönetim kadar erden timur da hatalıdır transferde geçen seneki aldıkları yüzünden belimiz doğrulmuyo herifler de gitmiyo karakter analizi yapıyo ya güya ahahahahahahahahahah

Yiyeyim onun karakter analizini
Ali koçu severmisin?. Hakkındaki düşüncelerin ne biraz bahs edermisin. Merak ettiğim için soruyorum da.

Jacops'u dünya kupasında beğenmiştim. Ama ben beklerin 25 yaş altı ve fişek gibi olmasını tercih ederim.

Sara'nın şu anda beğenilmemesinin nedeni kendisinden bir Ndiaye beklentisi olması bence. Adam yemiyor diye kötü oyuncu anlamına gelmiyor kendisi. 10 numaraya atılırsa uzun süre o bölgeye oyuncu arayacağımızı düşünmüyorum. Ancak aynı yerinde oynarsa maalesef taraftarlarımız sayesinde devre arası bile 12-14 bandında PL'ye gönderileceğini düşünüyorum.

Ben onu bunu bilmem kardeşşim bu vasıfsız yönetim kadar erden timur da hatalıdır transferde geçen seneki aldıkları yüzünden belimiz doğrulmuyo herifler de gitmiyo karakter analizi yapıyo ya güya ahahahahahahahahahah

Yiyeyim onun karakter analizini
1000089205.gif

Bi insan Erden başkanı niye sevmez bilmem ama sevmiyor diye de kesin fenerlisin demek de ayrı bir durum.

Adam bi de sevmiyorum da demiyor, yanlış bi üslupla karakter analizi eleştirmiş sadece

Bi insan Erden başkanı niye sevmez bilmem ama sevmiyor diye de kesin fenerlisin demek de ayrı bir durum.

Adam bi de sevmiyorum da demiyor, yanlış bi üslupla karakter analizi eleştirmiş sadece
Insanoglu bu. Erdeni sevmeyene sasirmiyorum. Hele ki Hayatini, soyunu kurtarmis Ataturk'u sevmeyen buyuk bir suursuz kesim oldugunu gordukten sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt