Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 7.947
- 5.541
- 1.983
İsmail Jakops Monaco formunda Alexender Paguis diye bir adamdan paylaşılmış.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav şu berkanin 1-2 tık becerikli olanı gelsin, bir tane topla ortasahadan giden adam gelsin bıktık ya miy miy ortasahalardan
Dubois oynarsa sıkıntı yalnız, karşısında colley oynayacak muhtemelen
Kohn varsa saglamsa kesinlikle oynamali karsi takim suratli ama yeteneksiz duboisin maci degil jelert de kohnde adim attirmazDuboisnin karşısında kimin oynadığının bir önemi yok..
Boeyle ikisinin ortak özelliği bu.. Boey rakip kim olursa olsun sicirtir dubois da ihya eder önemsiz yani rakibi
Dediler ya Kohn kalsin daha iyi diyeO kadar sayfa okuduk ama koca forumda 1 tane Jakobs analizi yapan olmadi
Ali koçu severmisin?. Hakkındaki düşüncelerin ne biraz bahs edermisin. Merak ettiğim için soruyorum da.Ben onu bunu bilmem kardeşşim bu vasıfsız yönetim kadar erden timur da hatalıdır transferde geçen seneki aldıkları yüzünden belimiz doğrulmuyo herifler de gitmiyo karakter analizi yapıyo ya güya ahahahahahahahahahah
Yiyeyim onun karakter analizini
amkarbat>napoli
O kadar sayfa okuduk ama koca forumda 1 tane Jakobs analizi yapan olmadi

Ben onu bunu bilmem kardeşşim bu vasıfsız yönetim kadar erden timur da hatalıdır transferde geçen seneki aldıkları yüzünden belimiz doğrulmuyo herifler de gitmiyo karakter analizi yapıyo ya güya ahahahahahahahahahah
Yiyeyim onun karakter analizini
Elindeki ekspertiz raporu muEkli dosyayı görüntüle 257904
İsmail Jakops Monaco formunda Alexender Paguis diye bir adamdan paylaşılmış.
Nereye gitmiş bende var görünüyor. Sana gokanim diyip satmış gibi görünüyor.
Insanoglu bu. Erdeni sevmeyene sasirmiyorum. Hele ki Hayatini, soyunu kurtarmis Ataturk'u sevmeyen buyuk bir suursuz kesim oldugunu gordukten sonra.Bi insan Erden başkanı niye sevmez bilmem ama sevmiyor diye de kesin fenerlisin demek de ayrı bir durum.
Adam bi de sevmiyorum da demiyor, yanlış bi üslupla karakter analizi eleştirmiş sadece