Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.738
- 18.831
- 1.188
Konus hocam konushainlerr Erden Timuru yediler!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konus hocam konushainlerr Erden Timuru yediler!
Maestro kim sevilla hangi ara istedi maestroyu kanks yavTs Mendy'i satarsa Maestro'yu alır.Sevilla'dan daha fazla maaş verirler Maestro'ya bence..
Galan gelirse iş yapar. Savunma anlamında da fena değil. Vigo günlerinden biliyorum
O kadar Lig Maçlar'ını izlersin hatta geçen Fb Maç'ında sen bu oyuncuya izlerken sövdün onu da mı hatırlamıyosun dayı yavMaestro kim sevilla hangi ara istedi maestroyu kanks yav
lan ben öyle izleme şeyini eskiden hatunla yapıyordum uzak kaldığımdaEvet üstad toplanıp bir şeyler izliyorlarmış bi de
Çağlarin prime sezonunda takip ettim reis full keyifli takımdı
Vardy
Barnes Madison Perez
Ndidi Tielemans
Chilwell Çağlar Evans Pereyra
Simaykil
Welcome to Barca değil,
Welcome to Galatasaray!
*seri den istedigimiz tam verimi alamadigimiz dan, kendisi gelirse benzer bir durum olacagini hissettigim den acikcasi - uzagim kendisine.Rotasyonda isterdim..
hic sasirmadim sevgili mehmet. takimdaki iki uc bold asset den biri idi rowe .marsilya sara nın takımındaki rowe u almış .
çılgın atabilir bu sene
Yabancı müsait olsa +2de denenirBu ads deki mitchu bosa cikmis ben hic begenmiyorum ama cok ufak yasi belese denenebilir mi bilemedim