Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhakak Sol Açık da lazım

Tete Gitti,

Zaha+Kerem+Ziyech = Bir tane kaliteli Sol Açık etmiyorlar.

Ama Zaha ve Kerem elde kaldığı için bizimkiler vazgeçer.

2 transfer yaparlarsa öpüp başımıza koyalım

Çağlarin prime sezonunda takip ettim reis full keyifli takımdı

Vardy
Barnes Madison Perez
Ndidi Tielemans
Chilwell Çağlar Evans Pereyra
Simaykil

Benim FM takimimdi ..Şampiyon oldukları sezondan itibaren düzenli izlediğim 7-8 EPL ekibinden biridir..
Bu kadro maalesef tam potansiyeline ulaşamadı..
R.Pereira-Tielemans-Barnes prime takımlara gitmeliydi bir şekilde..Madison Tottenhamli olduğu için başarılı oldu denebilir.. Chilwell de Chelsea yapıp kaybolanlardan oldu..

Birisi, büyük takım oyuncusu, Teknik İspanyol Bek mi dedi

1000104947.webp

Rotasyonda isterdim..
*seri den istedigimiz tam verimi alamadigimiz dan, kendisi gelirse benzer bir durum olacagini hissettigim den acikcasi - uzagim kendisine.
ki, ads yaptigi gun, bu baglamda bir yorum eklemistim nacizane.

marsilya sara nın takımındaki rowe u almış .

çılgın atabilir bu sene
hic sasirmadim sevgili mehmet. takimdaki iki uc bold asset den biri idi rowe .
bu konuyu da *sara basligindaki gozlem mesajim da nacizane belirtmistim norwich son donem cikis trendi gosterenleri *baglaminda.

kulup *sahipleri(ingiliz degiller ) takimdaki peak assetleri mumkun oldugunca $$ cevirme taraftari. norwich taraftarlari nin kanimca sasirmayacagi bir durum iki bold kilit as oyuncularinin alicisi nin olmasi konusu. ki, yerlerini doldurmalarini bekliyorum,,,kaldi ki, *scout olarak da iyi calisan bir yapi kurmuslardi bir kac yil once.
<-yanilmiyorsam, coritiba ile de yakin iliski ozel anlasma yapmislardi. bu *hedefler cercevesinde (latin ve brezilya pazari *scout transferler vb), , sara'yi da hafizam yaniltmiyorsa bu iliskiler kurulurken oralarda bulunurlarken denk arastirip dengine getirip oyuncuyu takima kazandirmislardi.

saygi ve selamlar.

Bu ads deki mitchu bosa cikmis ben hic begenmiyorum ama cok ufak yasi belese denenebilir mi bilemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt