Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamlar uzun boylu kazmalar+ugriniçle yeniyorlar.. 6 dakikada abondone olan takım..

Takım maça iyi hazırlanmamış bir de çok laubali başladık.

Torreira dahi rezaletti.

Oyunu tutup başlamalıyız böyle maçlara.
poisyonlardaki topları kendimi kaybederek verdik resmen.

konya maçı gibi bam güm 40 50 metre salla topu , ya tutarsa modu .

ne icardi işe yarar ne başkası ...

torreira bugün kayıp ötesiydi - ne kademesi vardı - ne de madem ileride kaldın aldığın topu dağıt. olumlu işi olamadı.

Sert bir orta saha alınmadıkça bu senaryoyu çok izleriz sene boyu.. Sol bek kanat vs kimse istemiyorum yaw köhne falan razıyım şu takıma Allah rızası icin 1 orta saha alalım ..Herkesin modu değişecek performanslar artacak..Elini kolunu sallayan geliyor bizim kaleye hata payı artıyor herkes icin
Geçen sezondan beri bağırıyorum zaten, kolay top kaybedip geçişleri de savunamıyoruz

Fizikli, top çalan ve dribblingci bir oyuncu ihtiyacımız çok bariz.

Hâlâ transfer mi istiyorsunuz yav? Eldekilerden daha iyisini alamayacaklar şunu anlayın artık. Apo gitsin Sameti alır bunlar. Barış gitsin Deniz Türüç falan gelir. En fazla olacağı bu. Bu meziyetsizler bir bok yapamazlar

Turu geçeceğimize inanıyorum ama orta sahaya net olarak fizikli, hava toplarında güçlü, aynı zamanda süpürücü 6 numara sanki daha çok işimizi görecek gibi geliyor.

Torreira hücum konusunda istasyon şeklinde orta sahayı organize ediyor 8 numarada box to box gibi daha fazla tempo yaptırabilir.

Bu taktiği anadolu kulüpleride uygulayacak Sanchez'in olmadığı ya da rakibin hava toplarında iyi forveti olan her maç yine sıkıntı olacak.

Geçen sezondan beri bağırıyorum zaten, kolay top kaybedip geçişleri de savunamıyoruz

Fizikli, top çalan ve dribblingci bir oyuncu ihtiyacımız çok bariz.

Ben bugün 1 kriter daha eksilttim dribbling de istemiyorum..Atletik ve fiziksel olarak iyi olsun alan kapatsın kafi.. Trabzonlu mendy bile can suyu olur şu an bize

doğru dürüst pas atmayı bilmeyen first touchı olmayan gücü kuvveti olmayan hiçbir oyuncunun takımımızda yeri olmamalı.. çakıl taşı verilmiyor bunlara yıllarca milyonlar ödeniyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt