Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.836
- 20.405
- 2.663
İyi geceler 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanın oyun anlayışı sıkıntılı, çok basite alıyor. Defansif önlemleri yetersiz.leblebi gibi gol yiyoruz.. hep mi futbolcular hatalı..
poisyonlardaki topları kendimi kaybederek verdik resmen.Takım maça iyi hazırlanmamış bir de çok laubali başladık.
Torreira dahi rezaletti.
Oyunu tutup başlamalıyız böyle maçlara.
Geçen sezondan beri bağırıyorum zaten, kolay top kaybedip geçişleri de savunamıyoruzSert bir orta saha alınmadıkça bu senaryoyu çok izleriz sene boyu.. Sol bek kanat vs kimse istemiyorum yaw köhne falan razıyım şu takıma Allah rızası icin 1 orta saha alalım ..Herkesin modu değişecek performanslar artacak..Elini kolunu sallayan geliyor bizim kaleye hata payı artıyor herkes icin
Ne için ? Bize bir halt lazım değil, hatta kadroda fazla bile var. Terim dahil hiç bir Galatasaray hocasına bu kadrolar verilmedi
Ne için ? Bize bir halt lazım değil, hatta kadroda fazla bile var. Terim dahil hiç bir Galatasaray hocasına bu kadrolar verilmedi
Penaltiya isvicreli spiker bile sasirdi. Birde üstüne sariyi niye veriyor filan dedi. Adamlar bile saskinpenaltı olmasa iki kat xg var lehimize
ama oyunu tutmayı düşünmek gerekiyor
Geçen sezondan beri bağırıyorum zaten, kolay top kaybedip geçişleri de savunamıyoruz
Fizikli, top çalan ve dribblingci bir oyuncu ihtiyacımız çok bariz.
Arkadan indirmeli müdahale haric penaltilara hani sari verilmiyorduPenaltiya isvicreli spiker bile sasirdi. Birde üstüne sariyi niye veriyor filan dedi. Adamlar bile saskin
Öyle bi para kalmadı.Bir ara Napoli'den Anguissa diyorlardı