Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.543
- 11.509
- 1.473
Melo tarzı adam lazım. Yoksa rezil bir sezon bizi bekliyor. Ortasaha almayan namussuzdue
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanchez ile takas diyorlardiÖyle bi para kalmadı.
doğru dürüst pas atmayı bilmeyen first touchı olmayan gücü kuvveti olmayan hiçbir oyuncunun takımımızda yeri olmamalı.. çakıl taşı verilmiyor bunlara yıllarca milyonlar ödeniyor..
Baya saçmaymış öyleyse. Stoperde Berkan’la devam edecez heralde.Sanchez ile takas diyorlardi
Ben bu el pozisyonlarini zaten hic anlamiyorum. Bi kendi dizine carpip eline gelirse oyun devam eder dediler bi öyle bi böyle..Arkadan indirmeli müdahale haric penaltilara hani sari verilmiyordu
Benim dediğim 1 ay önceydiBaya saçmaymış öyleyse. Stoperde Berkan’la devam edecez heralde.
Bence gitse taktiğe gerek yokKadro kötü değil. Ancak Okan hoca kendi ezberleri dışında oyun oynatmak istemiyor. Elindeki oyunculara göre taktik yapsa kendisi, takım ve taraftar için daha iyi olacak
Hocanın artık güncelleme alması lazım. Bu sistemin açıklarını kapatan Boey gibi bir ismin yok artık, Sanchez'de sakat. Çok zor değil yapması gereken tek şey Mertens'i kesip onun yerine bir 6 no koyup önünde Torreira-Sara iki 8 ile oynamak. Torreira pres vb. şeylerde Sara ise daha serbest ve hücumcu 8 olarak kullanmak. Hocanın planı 2 yıl bizi şampiyon yaptı CL'de de çok iyi maçlar çıkardı ama sistemi işleten Boey gibi bir adam gitti, Mertens artık o sistemi işletecek enerjisi yok o yüzden sisteme güncelleme getirmeli. Young Boys'u eleriz ama sonrası bizim için iyi olmaz yoksa.Acaba bunlar defansif orta saha ariyor mu o bile muamma. Yani aramiyorsak bu yapiyla basari zor. Hoca takmis bir oyun anlayisina lig olsun kupa olsun CL olsun hepsinde ayni oynatiyor takimi. O yuzden belki baska orta saha istemiyorsa sasirmam.