Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın tek ve en önemli sorunu Okan Buruk'dur. Önce sorunun adını koyun sonra çözüm bulunur.
IMG_3636.webp

Bizim oyuncular koşamıyor takımda atletizimi yüksek fizikli dirençli mücadeleci tek adam Barış Alper gibi. Bu sayı artmadıkça bizden bir cacık olmaz. Bizim oyuncular yine ağır çekimde koşuyordu.

Beşiktaş maçında bile adamların Rashica, Semih Mustari Gedson gibi koşan mücadele adamı varken bizim sadece Torreira vardı. Bu kadro yapılanması saçma sapan bir boyuta gitti. İsimli ayağına top gelince iş yapmaya çalışan balon bir takım olduk.

Başkan ve yönetim, çıkarları ve kendini kulüpten önde gördüğü için ikinci yb maçına kadar transfer beklemeyin. erden timur gibi bir fedakarlık beklemeyin. yb'u elersek sol bek ve bir kaç sürpriz isim alırlar para geleceği için, elenirsek avrupa'da transfer bitince kadro dışı kalmış bitik bir sol bek alır gelirler. bu yani çok zor değil tahmin etmek.

Takımın en önemli oyuncuları Davinson ve Torreira ikisini de yerinden etmek çok doğru gelmedi bana renkştaşım

Orada bizi en çok bozan stoperlerimizin ağır kalması ve hava toplarında ön tarafa çıkıp ilk topu stoperlerimizin almaya çalışması adamlar tamamen böyle ilk yarıda bize nerdeyse 4 tane atacaktı

Geride atletizmiyle fizik kalitesiyle bu adamlarla başa çıkabilecek tek oyuncumuz Davinson. Umarım iyileşirse rövanş maçında bizim için en kritik oyuncu o olur. Kaan orada pozisyonu tutan 6 numara gibi oynayabilir en azından o ilk topa Kaan çıkar stoperlerimiz yerinde kalır

1vox3x1v.jpg

Böyle bir ilk 11 daha mantıklı bana kalırsa, belki Ziyech sonradan oyuna girdiğinde daha etkili oluyor gibi o zaman Kerem oynayabilir Ziyech & Batshuayi ikilisini sonradan oyuna atarız

Okan Hoca da bir zahmet önde basan takımlara karşı bir build-up geliştirsin artık. Her önde basan takım bizi bozmasın artık bir zahmet. Oyunu 3. bölgeye taşıdıktan sonra rakip çok iyi kapanmıştır bir çözüm bulamayabilirsin veya pozisyona girersin ama gol gelmez ona bişey diyemem ama geriden bu kadar saçma sapan bir oyun kuramamak doğrudan oyuncularımıza ve Okan Hocaya yazar

Eskiden bekler üzerinden oyunu genişlettiğimiz doğrudan rakip sahaya gittiğimiz net bir build-up planımız vardı artık stoperler Musleraya dönüyor Muslera merkeze oynuyor yeniden stoperler yeniden Muslera derken o da topu kaldırıp dışarı atıyor en sonunda veya Abdülkerim dan dun topla çıkmaya çalışıp topu kaptırıyor Nelsson en ufak baskı yediği zaman rastgele top şişiriyor geride oynayan oyuncularımız bir zahmet doğru düzgün bir build-up yapmayı becersin

Takımda dubois kaan jelert berkan köhn varken sol bek almazlar

1.85 üstü 6 no ve 1.85 üstü pasör stoperle takımın sorunları cözülür

nerde olursam olayım ben buyum hislerimi belli ederim

Okan hocanın teknik kadroya takviye yapılması lazım yardımcı ekibini geniş tutması oyunu okumasında rakip analizinde yeni görüşlere ihtiyacı var.2 sene şampiyon olmak sabır güveni vermiş olabilir kendisine.

bi ara seri , diagne gibi dünyanın en yavaş 2 siyahisini alıp getirirlerdi

bu sefer nirvanaya ulaşmış bizimkiler

fiziken adam yiyen iskandinavlardan tutup 45 kilo herifi bulmuşlar :)

şaka gibi takımız yaw gerçekten

Keşke yönetim seçim kararı alsa, Okan Buruk yönetimin önüne açmak için istifa etse ve Fatih Terim yeni hoca olmasa

Muslera
Jelert Sanchez Apo Krist
Torreira Amrabat Sara
Barış Kral Zaha

Yanlız bir de şöyle ilginç bir şey var hem Biz hem jk hem de fb aynı Avrupa liginde bulunma ihtimali var

CL ye kalalım...geliri cebe atalım kafi . başka hiç bir beklentim yok. Vardı haziranda çok umutluydum daha üste çıkarız diye 2 adım geri gittik.

Tor - Kaan önlerinde Sara

sara oynadığı sürece Ziyech / Bay / Zaha / Kerem (sırasıyla) kanatlar olarak ligi götürebiliriz.

OKan hocam Emin'e forma ihtimali vemedin adamda basıp gitmek istedi - dün 2 golüde yemezdik emin olsaydı (nerdeyse eminim) orda da geçmiş olsun sana ve kolay gelsin - havadan stoper arayışında olacağız şimdi . Metehan'a güvenip Emin'e güvenmemek , bilemediğim anlamadığım detay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt