Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Mc Kennie fırsatı vardı ama konuşup anlaşmışlar.Yeni sözleşme imzalayacaklarmış..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlız bir de şöyle ilginç bir şey var hem Biz hem jk hem de fb aynı Avrupa liginde bulunma ihtimali var
Bu konuda pek emin değilim ama yeni formata göre hem aynı torbada hem de aynı ülkeden gelen takimlar birbirleriyle eşleyebiliyor diye duydum doğru mu bilmiyorumÖyle bi durumda Avrupa liginde bi üst tura çıkıp FB veya BJK ile eşleştiğimizi düşünsene. Ülkede çıkacak kaosu düşünemiyorum
Bu konuda pek emin değilim ama yeni formata göre hem aynı torbada hem de aynı ülkeden gelen takimlar birbirleriyle eşleyebiliyor diye duydum doğru mu bilmiyorum
Okan Buruk için farketmez kaç yediği. Yeterki defansı boş bıraksın.Gerçeği söylemek gerekirse ş.ligine katılırsak parayı bize versinler katılım hakkını isviçrelilere.
Üzgünüm ama 1. ve 2 torbadaki takımlar 6dan aşağıya atmaz ve bu sene 8 maç var. Tarihimizde bir sezon maximum sayıda fark yediğimiz sezon olarak tarihe geçecek gibi görünüyor çok üzgünüm.
Burayi istemedigi kac kere yazilip cizildi.Mc Kennie fırsatı vardı ama konuşup anlaşmışlar.Yeni sözleşme imzalayacaklarmış..
Play off oynayan takım elenince 5 milyona yakın para alıyor, play off oynadığı için Avrupa ligi ayak bastı+ market + kat sayı paraları hariç o yüzden saçma değil.Şikeciler bir tür önce elendi direkt gruplara kaldı bizde direkt gruplara kalicaz o zaman. Çok saçma olmuş
Bu kohn durmadan ilerde. Defansı yok diyoruzda hücum var mı.Ayaksız 2 danimarkalının oynadığı bölgeden oyun kurmaya çalışırsak kuramayız tabi o da ayrı bir komedi. Bunlar oyun kurarken soldaki cengaverler de rakip yarı sahada geziyor
Olabilir Alper abi ama transfer süreci bu belli olmaz ki yavBurayi istemedigi kac kere yazilip cizildi.
Geçen sene burda çöp deniyorduBurayi istemedigi kac kere yazilip cizildi.
Iyide kendin soyluyorsun Erden ikna etmisti, suan oyle bir yonetici gorebiliyormusunOlabilir Alper abi ama transfer süreci bu belli olmaz ki yavJuventus şu an göndermek istese belki kendisine yüksek maaş veren kulüp bulamaz çoğu takımlar transferlerini yaptığı için.İcardi bile gelmek istememişti Erden başkan ikna etmişti..
Bence Ozan Tufan'in bir tik ustu futbolcu biraz kafadan da sorunlu ayrica.Geçen sene burda çöp deniyordu
Yav bu adam dobouis sakatlanmasa boeyi gonderecekti. Futbolcudan haberi yokCL ye kalalım...geliri cebe atalım kafi . başka hiç bir beklentim yok. Vardı haziranda çok umutluydum daha üste çıkarız diye 2 adım geri gittik.
Tor - Kaan önlerinde Sara
sara oynadığı sürece Ziyech / Bay / Zaha / Kerem (sırasıyla) kanatlar olarak ligi götürebiliriz.
OKan hocam Emin'e forma ihtimali vemedin adamda basıp gitmek istedi - dün 2 golüde yemezdik emin olsaydı (nerdeyse eminim) orda da geçmiş olsun sana ve kolay gelsin - havadan stoper arayışında olacağız şimdi . Metehan'a güvenip Emin'e güvenmemek , bilemediğim anlamadığım detay.
Cenk yüksek maaşla ikna edebiliyo Alper abi onu unutmayalımIyide kendin soyluyorsun Erden ikna etmisti, suan oyle bir yonetici gorebiliyormusun
ayrica Icardi'yi ikna eden Erden degil Wanda'ydi. Erden Wanda'yi ikna etti o da Icardi'yi ikna edip getirdi yani![]()