Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mc Kennie fırsatı vardı ama konuşup anlaşmışlar.Yeni sözleşme imzalayacaklarmış..

Okan hocam bu kadar geriden oyun kuramayacağımıza eminsen niye 4'lü savunma oynuyoruz biz hala?

Dön 3'lü savunmaya, orta sahayı 5 kişi yap, hem geride 1 tane hem orta sahadan da ayağı iyi 2 kişi geriye gelsin oyun kurarken olsun bitsin.

Ne bu takıntı?

Öyle bi durumda Avrupa liginde bi üst tura çıkıp FB veya BJK ile eşleştiğimizi düşünsene. Ülkede çıkacak kaosu düşünemiyorum
Bu konuda pek emin değilim ama yeni formata göre hem aynı torbada hem de aynı ülkeden gelen takimlar birbirleriyle eşleyebiliyor diye duydum doğru mu bilmiyorum

Gerçeği söylemek gerekirse ş.ligine katılırsak parayı bize versinler katılım hakkını isviçrelilere.
Üzgünüm ama 1. ve 2 torbadaki takımlar 6dan aşağıya atmaz ve bu sene 8 maç var. Tarihimizde bir sezon maximum sayıda fark yediğimiz sezon olarak tarihe geçecek gibi görünüyor çok üzgünüm.
Okan Buruk için farketmez kaç yediği. Yeterki defansı boş bıraksın.

Burayi istemedigi kac kere yazilip cizildi.
Olabilir Alper abi ama transfer süreci bu belli olmaz ki yav :D Juventus şu an göndermek istese belki kendisine yüksek maaş veren kulüp bulamaz çoğu takımlar transferlerini yaptığı için.İcardi bile gelmek istememişti Erden başkan ikna etmişti..

Gitti mi ?

1724320736025.webp

Olabilir Alper abi ama transfer süreci bu belli olmaz ki yav :D Juventus şu an göndermek istese belki kendisine yüksek maaş veren kulüp bulamaz çoğu takımlar transferlerini yaptığı için.İcardi bile gelmek istememişti Erden başkan ikna etmişti..
Iyide kendin soyluyorsun Erden ikna etmisti, suan oyle bir yonetici gorebiliyormusun :asd:

ayrica Icardi'yi ikna eden Erden degil Wanda'ydi. Erden Wanda'yi ikna etti o da Icardi'yi ikna edip getirdi yani ;)

CL ye kalalım...geliri cebe atalım kafi . başka hiç bir beklentim yok. Vardı haziranda çok umutluydum daha üste çıkarız diye 2 adım geri gittik.

Tor - Kaan önlerinde Sara

sara oynadığı sürece Ziyech / Bay / Zaha / Kerem (sırasıyla) kanatlar olarak ligi götürebiliriz.

OKan hocam Emin'e forma ihtimali vemedin adamda basıp gitmek istedi - dün 2 golüde yemezdik emin olsaydı (nerdeyse eminim) orda da geçmiş olsun sana ve kolay gelsin - havadan stoper arayışında olacağız şimdi . Metehan'a güvenip Emin'e güvenmemek , bilemediğim anlamadığım detay.
Yav bu adam dobouis sakatlanmasa boeyi gonderecekti. Futbolcudan haberi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt