- 16 Haziran 2010
- 202.308
- 154.134
- 6.838
Sen futbolcu onermeyecektin diye soz vermistik, sen bu islere girme kafa yoruyorsun cunku.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen futbolcu onermeyecektin diye soz vermistik, sen bu islere girme kafa yoruyorsun cunku.
neydi o zalgiristeki herifin adı unuttum yav içimizden geçmişti harbi bak o maç unutuldu gitti. adamın avrupada iyi oynattığı maç yok gibi bişey. bayern ve manu maçları görece olarak değişebilir, seyir zevki olarak iyiydi ama yine aşırı yetersizlikler vardıIşte onlar Zalgiris gibi atamayabilirler
terzici ikna edip getirsinler biraz futbol görelim
Onun için güçlü yönetim lazım. Adam o kadar mülayim duruyor ki basın çiğ çiğ yerterzici ikna edip getirsinler biraz futbol görelim
5 milyon burdan 4 milyon da pradan aykbastı alsak 10 milyon. Güzel para.Play off oynayan takım elenince 5 milyona yakın para alıyor, play off oynadığı için Avrupa ligi ayak bastı+ market + kat sayı paraları hariç o yüzden saçma değil.
Hayri'ye sor. Bir ara rüyalarına giriyorduneydi o zalgiristeki herifin adı unuttum yav içimizden geçmişti harbi bak o maç unutuldu gitti. adamın avrupada iyi oynattığı maç yok gibi bişey. bayern ve manu maçları görece olarak değişebilir, seyir zevki olarak iyiydi ama yine aşırı yetersizlikler vardı
bence geçen sene bir noktaya kadar ve ilk sene bu kadar uzunla çıkmıyorduk çünkü rakipler bize bu kadar baskı yapmıyordu ve yine rakipler geriden topla çıkmaya çalışıyordu
yani biz zorlanmadan oyunu 3. bölgede tutabiliyorduk
ne zamanki rakipler biz eönde basmaya daha çok başladı ve ne zamanki rakipler kendileri uzun vurarak çıkmaya çalıştı buna cevap üretemedik
hep bayern maçından bahsediyoruz ama orada unuttuğumuz şey şu
biz bayern ve united maçlarını kaan torreira ile oynadık
yani çift pivotla karşıladık ve oyun kurduk
hoca inat ediyor bir daha öyle oynamıyor
hatta daha da korkunç olanı a planı tutmayınca çift santraforlu ve daha az orta sahalı bir oyuna dönen bir b planı olması
ben keşke bulabilsem ama geçen sene belli noktalardan sonra kaç kere abdülkerim allah aşkına uzun oynama diye maç başlıklarında yazmışımdır
saçmalama abdülkerim topa dönemiyor ağır çekimde koşuyor. Metehan bayağı dönüş ve hızlanma konusunda abdülkerimden önde.beyler bu arada Metehan, abdülden iyi değil. pozisyon alması kötü ve abdül kadar ağır
Mertens yerine batsuhayi olur u sistemde artikMantıklı.
Hatta barış tam 3 lu defans kanat beki olur. Köhn de 3 lu defansın sol kanat bekine uygun.
Muslera
Nelsson Sanchez Kaan
Barış Demirbay Torreira Sara Köhn
Mertens
Icardi
Davinson varkende var. Apo satilmali Nelson yedeğe geçmeli defans alinmaliDavinson'un bu kadar çok sakatlandığı noktada stoper ihtiyacımız var.
Geçen sene Okan bey deli gibi istiyordu adamın kapısında yattık bu sene rahatlıkla alabilecekken istemiyoruz. Kafayı yicem.
Beçen haftalarda Izmir - Istanbul ucusunda görmüştümYusuf Demir kuru kayıp, kullanmiyorsak kiralayalim Ağustos bitti
Göztepeyse kullanmaz , oynayacağı yere gitmeliBeçen haftalarda Izmir - Istanbul ucusunda görmüştüm