Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unutulan bir durum var Hocanın oynattigi dan dun futbolun defolarini gizleyecek bir Boey yok artık elimizde 1.5 yıl adam idare etti bizi ...Haksız rekabet önde basar adam geçirmez hava topunu alır üstünlük kuramayacagi topçu yoktu neredeyse.. Bir de üstüne Nelson ve Apo sezona çok kotu gibi başlayınca bu hale düştük..
Diğer bir durum Toreira barış kerem mertens herkes kötü basladi sezona haliyle elini kolunu sallayan bizim stoperlerle karşı karşıya geliyor bu da stoperin hata yapma ihtimalini artırıyor..
Gecen yıl bu kadar pozisyon veren bir takım da degildik

Işte onlar Zalgiris gibi atamayabilirler
neydi o zalgiristeki herifin adı unuttum yav içimizden geçmişti harbi bak o maç unutuldu gitti. adamın avrupada iyi oynattığı maç yok gibi bişey. bayern ve manu maçları görece olarak değişebilir, seyir zevki olarak iyiydi ama yine aşırı yetersizlikler vardı

2022-2023 sezonunda çok iyi savunma yapıyorduk, hiçbir zaman şampiyonluğu kaybedeceğimizi düşünmedim. Avrupa'da savunma yapmadan başarı hayal. 51 yaşındasın hepimizden daha iyi biliyorsun, bu kadar yanlış göz göre göre yapılmaz.

neydi o zalgiristeki herifin adı unuttum yav içimizden geçmişti harbi bak o maç unutuldu gitti. adamın avrupada iyi oynattığı maç yok gibi bişey. bayern ve manu maçları görece olarak değişebilir, seyir zevki olarak iyiydi ama yine aşırı yetersizlikler vardı
Hayri'ye sor. Bir ara rüyalarına giriyordu

bence geçen sene bir noktaya kadar ve ilk sene bu kadar uzunla çıkmıyorduk çünkü rakipler bize bu kadar baskı yapmıyordu ve yine rakipler geriden topla çıkmaya çalışıyordu

yani biz zorlanmadan oyunu 3. bölgede tutabiliyorduk

ne zamanki rakipler biz eönde basmaya daha çok başladı ve ne zamanki rakipler kendileri uzun vurarak çıkmaya çalıştı buna cevap üretemedik

hep bayern maçından bahsediyoruz ama orada unuttuğumuz şey şu

biz bayern ve united maçlarını kaan torreira ile oynadık

yani çift pivotla karşıladık ve oyun kurduk

hoca inat ediyor bir daha öyle oynamıyor

hatta daha da korkunç olanı a planı tutmayınca çift santraforlu ve daha az orta sahalı bir oyuna dönen bir b planı olması

ben keşke bulabilsem ama geçen sene belli noktalardan sonra kaç kere abdülkerim allah aşkına uzun oynama diye maç başlıklarında yazmışımdır

Abdulkerim konusunda haklisin evet uzun topla oynuyor genel de bu dogru

Ama suan fiziksel cok kötü durumda oldugu icin uzun top disinda bir opsiyon yok onun icin

Abdulkerim baski yediginde dribling ile giderdi mesela veya topu dogru sekilde cikarirdi ayagindan

Suan sirf yetersiz oldugu icin baski yesin yemesin uzun oynuyor

Dün yedigimiz ilk gol de mesela herhangi bir baski yok sol taraf bombos,fit bir abdulkerim mesafe kat eder köhn’un kosusunu bekler ve onun önüne yuvarlar ama adam da ne özgüven kalmis ne de fizik hemen ters tarafa döndü kolaya kacti ve top geri döndü gol oldu

Ben en büyük sorunun bazi oyuncularin fiziksel yetersiz olmalarina bagliyorum

Ayrica transfer de hatalar yapildi gecen yaz dan bu yana bu takima ikili mücadele kazanan basan kosan yani ikinci bir torreira gerektigini düsünüyorum ama hatali planlamalar ile devam ediyoruz

İstediğimiz kadar transfer yapalım ne işe yarayacak ki

Başımızda oyun kurgusu zayıf bir td var çünkü

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beyler bu arada Metehan, abdülden iyi değil. pozisyon alması kötü ve abdül kadar ağır
saçmalama abdülkerim topa dönemiyor ağır çekimde koşuyor. Metehan bayağı dönüş ve hızlanma konusunda abdülkerimden önde.

Hiç bir şey yapamasa topun önüne yatıyor nelsson gibi abdülde yaklaşık 8 aydır cepheden bu tip bir karşılama yok.

Yani boş bir kova ile altı delik kova karşılaştırması yapıyoruz

Geçen sene Okan bey deli gibi istiyordu adamın kapısında yattık bu sene rahatlıkla alabilecekken istemiyoruz. Kafayı yicem.

Okanın bir oyuncu hakkında sağlıklı yorum yapabildiğini düşünmüyorum. Geçen sene Erden Timur istiyordu bu da istiyormuş gibi yapıyordu.

Defans hücumdan önce gelir. Ne olursa olsun gol yemezsen atarsın. İllaki atarsın bu hücum hattının defansı bu olmamalı. Dün apokerim solunda köhn boşken baskı yiyen Nelsona top atınca film koptu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt