Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oturdum iş yerinde tüm şampiyonlar ligi maçlarının özetlerini izledim. En sonda bizim maçın özetini izledim. Gerçekten şaka gibi yani bizim kadar boşluk veren amatörce hatalardan gol yiyen bir takım göremedim. Mesela d.kiev evinde yenilmiş ama 2-0 dan sonra inanılmaz baskı kurmuş çok güzel paslarla bilinçli ataklar gerçekleştirmişler. Yine midtjylland 3 topu direkten dönmüş çok hızlı oynuyorlar, bratislava bile ne oynadığını biliyor. Hajduk, bodo, kızılyıldız bu saydığım takımlar bizim bütçemizden kadromuzdan hep alt seviye takımlar, biz bu kadar maliyetli bir kadroyla bu durumlara nasıl düşüyoruz ve hocamız maç sonu saçma bir şekilde azeri hakem filan istiyor gerçekten rezillik. Yahu young boys forveti elazığsporla ptt oynamış yıllar önce seviye bu yani berbat bir takım biraz baskı yaptık 5 dk 2 gol yediler.

Direkten dönen top iceri girse elenmistik. Böyle yine hersey elimizde. Zaten direkten dönen top macin döneceginin habercisiydi. Günayin azda olsa temasi var galiba. Sadece penalti olayi moktan oldu, oradada var karismayabilirdi sonucta vücuttan sekiyor. Saranin pozisyonunu trde olsa 50 kere verilir hele bize karsi oldugu zaman. Birinci penalti tartisilir oldugu icin vermediler onuda. Yinede gri pozisyon. Neyse hayirlisi artik. Ins. turu gececegiz.

Okanın bir oyuncu hakkında sağlıklı yorum yapabildiğini düşünmüyorum. Geçen sene Erden Timur istiyordu bu da istiyormuş gibi yapıyordu.
erden başkanın en büyük hatası bu yetersiz okana güvenmek oldu.

kendi koltuğunu korumak için adama destek bile olmadı

Oturdum iş yerinde tüm şampiyonlar ligi maçlarının özetlerini izledim. En sonda bizim maçın özetini izledim. Gerçekten şaka gibi yani bizim kadar boşluk veren amatörce hatalardan gol yiyen bir takım göremedim. Mesela d.kiev evinde yenilmiş ama 2-0 dan sonra inanılmaz baskı kurmuş çok güzel paslarla bilinçli ataklar gerçekleştirmişler. Yine midtjylland 3 topu direkten dönmüş çok hızlı oynuyorlar, bratislava bile ne oynadığını biliyor. Hajduk, bodo, kızılyıldız bu saydığım takımlar bizim bütçemizden kadromuzdan hep alt seviye takımlar, biz bu kadar maliyetli bir kadroyla bu durumlara nasıl düşüyoruz ve hocamız maç sonu saçma bir şekilde azeri hakem filan istiyor gerçekten rezillik. Yahu young boys forveti elazığsporla ptt oynamış yıllar önce seviye bu yani berbat bir takım biraz baskı yaptık 5 dk 2 gol yediler.
biz ne biliriz oyunu eleştirmek ne haddimize yav bu oyun rekorlar kırmış ( son 2 yıldır ekonomik sıkıntılarla boğuşmaktan kadro kuramayan anadolu kulüplerine karşı )

Okan Buruk’a ne yapıyorsun be adam diyen bir yönetici olmadığı sürece şampiyonlar ligine katılsak da rezil sonuçlar alırız

Hatay maçında sonra davinson sakatlanınca bazıları tur zora girdi yorumu yapmıştı. Ben de o kadar da kötü değiller demiştik. Daha kötü çıktı. O arkadaşlara ozurlerimi sunuyorum. Yanıldım.

Daha hala sergioyu gönderecegiz. Gönderecegimiz dubois yedekten maca giriyor.

Adana bu kadar kötüyken ver işte Yusuf + Efe + Ali
Adana Demirspor'un 8 oyuncusu hazır.Bunlardan 1 tanesini Zajc diyolar.Yönetimi eleştiriyoz ama Okan sahada olduğu kadar saha dışında ki işlerde de iyi değil geç kalıyo.Eyüpspor'a rahatlıkla kiralayabileceğimiz futbolcular varken daha beklettid gitti Beşiktaş çöplerini ve kullanmak istemediği oyuncuları oraya gönderdi.Eyüpspor da oyuncu alacak durumda değil şu anda takım dolu 1 şekilde ilerlerken gidip başka 1 takıma maaşını bizim kulübün ödeyeceği şekilde kiralamak zorunda kalacaz reis yav :D

YB hakikaten kötü takım olduğu için 3-2 bitti maç. 1-2 tane topa vurmayı bilen adamları olsa 5-6 yemiştik yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt