Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.677
- 23.051
- 2.393
Hala bücür ofansif bekle görüşüyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela Gs???Göztepeyse kullanmaz , oynayacağı yere gitmeli![]()
erden başkanın en büyük hatası bu yetersiz okana güvenmek oldu.Okanın bir oyuncu hakkında sağlıklı yorum yapabildiğini düşünmüyorum. Geçen sene Erden Timur istiyordu bu da istiyormuş gibi yapıyordu.
Ona da bir 10 verir alırız be renktaş okanımın şeyi sağolsunOkan hocam sol beke tahmini ne zaman hadjam’ı istemeye baslar acaba
biz ne biliriz oyunu eleştirmek ne haddimize yav bu oyun rekorlar kırmış ( son 2 yıldır ekonomik sıkıntılarla boğuşmaktan kadro kuramayan anadolu kulüplerine karşı )Oturdum iş yerinde tüm şampiyonlar ligi maçlarının özetlerini izledim. En sonda bizim maçın özetini izledim. Gerçekten şaka gibi yani bizim kadar boşluk veren amatörce hatalardan gol yiyen bir takım göremedim. Mesela d.kiev evinde yenilmiş ama 2-0 dan sonra inanılmaz baskı kurmuş çok güzel paslarla bilinçli ataklar gerçekleştirmişler. Yine midtjylland 3 topu direkten dönmüş çok hızlı oynuyorlar, bratislava bile ne oynadığını biliyor. Hajduk, bodo, kızılyıldız bu saydığım takımlar bizim bütçemizden kadromuzdan hep alt seviye takımlar, biz bu kadar maliyetli bir kadroyla bu durumlara nasıl düşüyoruz ve hocamız maç sonu saçma bir şekilde azeri hakem filan istiyor gerçekten rezillik. Yahu young boys forveti elazığsporla ptt oynamış yıllar önce seviye bu yani berbat bir takım biraz baskı yaptık 5 dk 2 gol yediler.
O fenerli başkana halil bile verilmez gitsin Ali başkanından istesin.Adana bu kadar kötüyken ver işte Yusuf + Efe + Ali
Hayir onun öne gectigi zaman isi catenaccio ya cevirmeside cok demode is.Okanla montella'yı takas yapmak istermiydiniz?
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bu doğru olabilir.Okanın bir oyuncu hakkında sağlıklı yorum yapabildiğini düşünmüyorum. Geçen sene Erden Timur istiyordu bu da istiyormuş gibi yapıyordu.
Adana Demirspor'un 8 oyuncusu hazır.Bunlardan 1 tanesini Zajc diyolar.Yönetimi eleştiriyoz ama Okan sahada olduğu kadar saha dışında ki işlerde de iyi değil geç kalıyo.Eyüpspor'a rahatlıkla kiralayabileceğimiz futbolcular varken daha beklettid gitti Beşiktaş çöplerini ve kullanmak istemediği oyuncuları oraya gönderdi.Eyüpspor da oyuncu alacak durumda değil şu anda takım dolu 1 şekilde ilerlerken gidip başka 1 takıma maaşını bizim kulübün ödeyeceği şekilde kiralamak zorunda kalacaz reis yavAdana bu kadar kötüyken ver işte Yusuf + Efe + Ali
2 senedir yaziyorum sanchez orda oynatilmali. Hemen hersey degisiyor orta sahada. CL ileri gitme sansimiz olur. Sunu bi türlü akil edemediler.