Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Tam olarak böyle bir nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
“Galatasaray Renan Lodi’nin durumunu araştırdı ancak oyuncu görüşmek istemedi”
Muthis bir mizah. Kimin aklına geldiyse helal olsun.
Bizim Renan Lodi'ye gitmemiz saçma olmuş haber doğruysa adam oynuyor bir de aldığı maaş 6-7 milyon civarıdır herhalde.Herkes bize 3lig kulübü muamelesi çekiyor yav
Köhn orada da oynayamaz bence ayağı çok kötü, seri ve isabetli pas yapamıyorZorluğu yüksek maçlarda buradan yürümek şart. Inter gibi.
Soldan gerekirse Köhn, sağdan gerekirse Barış ile arkayı 4'leyip 4-4-2'ye evrilebilen esnek bir 3-5-2 takımı. Uduokhai sembolik bir isim. Profil olarak yazdım. Ağır stoperlerin oyun alanını daraltıp, hücum beklerinin de savunma yükünü azaltırsak herkes yükselecek gibi geliyor bana.
Ekli dosyayı görüntüle 258111
Mevcut takım sınırlı fiziksel kapasitesiyle geniş alanlarda kendini paralamakla geçiriyor sert maçları.
Oyuncunun orjinal mevkisi o. Kanat beki yani. Ayağının kötü olduğunu hiç düşünmüyorum.Köhn orada da oynayamaz bence ayağı çok kötü, seri ve isabetli pas yapamıyor
Boyle bir transfer ihtimali yüzde 0İşte Cimbom'u kurtaracak operasyonun şifresi:
Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Dubois, Oliveira, Cicaldau, Kerem, Zaha, Yusuf out (totalde €44m)
Muslera
Trippier Davinson Kotchap Cuyper
Sara Torreira Kone
Madueke Icardi Barış
Günay
Kaan Metehan Yasin Jelert
Berkan Demirbay
Ziyech Mertens Yunus
Batshuayi
Fm çıksa da kim var kim yok satıp kursam uçak gibi bir kadroBoyle bir transfer ihtimali yüzde 0