Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1724357324025.webp

Tam olarak böyle bir nöbet

Bu Maestro neden bu kadar isteniyor anlamış değilim kariyerinde 50 maçı var 21 yaşında Adana Demirin başkanı anasının gözü 4-5 den aşağı bırakmaz 1 milyon Euro'luk topçu.Seneye kiralamak için ugrasiriz.

Zorluğu yüksek maçlarda buradan yürümek şart. Inter gibi.

Soldan gerekirse Köhn, sağdan gerekirse Barış ile arkayı 4'leyip 4-4-2'ye evrilebilen esnek bir 3-5-2 takımı. Uduokhai sembolik bir isim. Profil olarak yazdım. Ağır stoperlerin oyun alanını daraltıp, hücum beklerinin de savunma yükünü azaltırsak herkes yükselecek gibi geliyor bana.

Ekli dosyayı görüntüle 258111
Mevcut takım sınırlı fiziksel kapasitesiyle geniş alanlarda kendini paralamakla geçiriyor sert maçları.
Köhn orada da oynayamaz bence ayağı çok kötü, seri ve isabetli pas yapamıyor

İlk geldigi gün alphonso davies gibi rakibin sagından atıp solundan gecen köhn iskartaya çıkarıldı biri de demiyor ki uçak gibiydi bu adam 3 ayda ne olduda bu hale geldi, aradan 5 hafta geçti anadolu takımı oyuncuları adamın sagından atıp solundan gecmeye basladılar. Angelino da kötü değildi köhn de değil kötü olanın kim oldugunu hepimiz biliyoruz. Sara dün championship kondisyonu ile oynadı 5 hafta sonra göreceksiniz koşu mesafesi yarı yarıya düşecek düşmezse bir şey bilmiyorum alıntılarsınız

Nevzat forumdan yasaklanabilir mi hakikaten sıktı artık bunun dursunculugu.

İşte Cimbom'u kurtaracak operasyonun şifresi:

Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Dubois, Oliveira, Cicaldau, Kerem, Zaha, Yusuf out (totalde €44m)

Muslera
Trippier Davinson Kotchap Cuyper
Sara Torreira Kone
Madueke Icardi Barış

Günay
Kaan Metehan Yasin Jelert
Berkan Demirbay
Ziyech Mertens Yunus
Batshuayi​

İşte Cimbom'u kurtaracak operasyonun şifresi:

Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Dubois, Oliveira, Cicaldau, Kerem, Zaha, Yusuf out (totalde €44m)

Muslera
Trippier Davinson Kotchap Cuyper
Sara Torreira Kone
Madueke Icardi Barış

Günay
Kaan Metehan Yasin Jelert
Berkan Demirbay
Ziyech Mertens Yunus
Batshuayi​
Boyle bir transfer ihtimali yüzde 0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt