- 18 Temmuz 2009
- 81.651
- 238.468
- 5.093
Jelert dengeli durmuyor, koşarken bile sarsılıyor. Adam kapanan takım beki olmaya alışmış zaten, her bulduğunu dışarı atıyor.katıldığım kısım Sara ile ilgili - Jelerti daha göreceğiz
ama hme Köhn hem Jelert EKSTRAsı olan bek değil fakat biz daha topu merkzden çıkaramıyoruz - tüm maç bekler üzerinden gtürmeye çalışıyoruz . hadi orya top gitti , ya adam geçmeleri lazım ya geri dönmeleri lazım.
orta taraftan kendini boşa çıkaran adam yok - ya da 1 2 pas için iki adım öne çıkan stoperde yok (Sanchez hariç)
Nelsson ve apokerim 1 er hamlelik adamlar - top gelirken zamanlama yaparlarsa kesiyorlar , ama sektirirlerse mutlaka bozuluyorlar - ikiside 2 adım atıp pas atamıyor (apo atabiliyordu artık salalom peşinde hep )
biz ne zaman kendini boşa çıkarıp top alan - gerekirse faul alıp tkamı ileri yerleştiren ortasaha oyunu oynarız - o zaman bekleri konuşmayız gibi geliyor bana .
Valla şaka değil 1 sene Ali Turap o seviyelerde oynasın Jelert kadar olurdu zaten izlenimi edindim ki geldiğinde City maçında müthiş oynadığını söylemiş olmama rağmen.
Topla çıkıyor dediler bir kere göremedik, bilmiyorum Doue’yi isteme sebebim alt yapısı ve topa hakim hareketleriydi, Jelert’in tavanı da yüksek değil. İşleyen bir sistemi işleten parçalardan olur ama fark yaratamaz gibi.