Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Nelsson giderse sag stoper icin Felix Torres dusunulebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla cenk bile gözüme değerli geliyor şu anda. Abdulkerim karşısında ben oynarsam ben bile arkasına sarkarım bozarım çok sıkıntı halde şu anda , bu hali ile 3.ligte falan oynar acil toparlanması eski haline dönmesi gerekiyorBek de oynayabileni olursa tadından yenmez.
Barış bek olarak oynarsa hücumda bir çok problem çözülür. Bu çocuk kendini bek olarak kabul etse boey den daha fazla para eder eminim...
20 milyon maaş 20 milyon imza parası arabistan çöllerinde safari.Rabiot un bizden başka çaresi kaldı mı? 8 numara rabiot, mertens in yerine sara efsane olur.
Görevin bir parçası üstad, gerektiren durumlarda uygulamak sorumluluk gereği. Ancak ceza verme konusunda pek hevesli değilim, kimse ceza almasın isterim; maalesef bazı durumlar cezai işlemi mecbur kılıyorHakkında büyük iddialar var üstad
20 milyon maaş 20 milyon imza parası arabistan çöllerinde safari.
Kral’dan hediye 10 milyon euroluk araç.
Saray gibi bir villa.
vs dursun özbek yönetiminde kasım ayında 600 binlik alacağını alamayan rabiot.
Tarafını seçeceği yer belli aşağı yukarı.
Herhangi bir yarışma içinde olmak isteyen adam bir yerde bir takımla sezona hazırlanmaya başlardı.
Yarışmak istemiyor, Ş.ligi gibi yerlerde gözü yok.
Çok para alayım konfor alanım bozulmasın istiyor.
Sence hala bizi mi bekliyor?
Olmayacak muhtemelenYb'yi geçersek 7 günümüz var transfer için.
sol stoper sol bek orta saha ve kanat.
+ gidecek adamlar.
nasıl olacak bu işler lan

a2’de selena baslayacak birazdan izlemek isteyen varsa
takimdaki tek saglam stoperi mi yolluyoruz?Nelsson giderse sag stoper icin Felix Torres dusunulebilir
Bence de jelert sol bek barış sağ bek barış önünde ziyech zaha kalacaksa jelert önünde zaha oyna gitsin. Bir tane koşan orta saha ileride de mertens yerine sara oynat... Takıma efor katmadan oyundaki problemi çözemeyeceğiz...Savunmaya atlet bir adam alamazsak Barış as bekimiz olacak gibi duruyor zaten. Arkada Barış önde Ziyech iyi bir ikili olabilir.
he o zaman şunu düşünürüm ben okan buruk kötü performans, selenada sinem kobal var sinem koballa arda turan beraberdi, dursun özbek eyüp başkanı murat özkayayla yakın o zaman dursun özbek murat özkayaya sen ardayla sözleşme yenileme ben sene sonunda okan buruku gönderip arda turanı alıcam MI DEMİŞ ACABAa2’de selena baslayacak birazdan izlemek isteyen varsa
Geçelim de... Sonra bakarız.Yb'yi geçersek 7 günümüz var transfer için.
sol stoper sol bek orta saha ve kanat.
+ gidecek adamlar.
nasıl olacak bu işler lan