Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bek de oynayabileni olursa tadından yenmez.
Valla cenk bile gözüme değerli geliyor şu anda. Abdulkerim karşısında ben oynarsam ben bile arkasına sarkarım bozarım çok sıkıntı halde şu anda , bu hali ile 3.ligte falan oynar acil toparlanması eski haline dönmesi gerekiyor

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cenkerin transfer ölçeğine göre Rabiotun gelme ihtimali şu an 18%.

Rabiot un bizden başka çaresi kaldı mı? 8 numara rabiot, mertens in yerine sara efsane olur.
20 milyon maaş 20 milyon imza parası arabistan çöllerinde safari.
Kral’dan hediye 10 milyon euroluk araç.
Saray gibi bir villa.

vs dursun özbek yönetiminde kasım ayında 600 binlik alacağını alamayan rabiot.

Tarafını seçeceği yer belli aşağı yukarı.
Herhangi bir yarışma içinde olmak isteyen adam bir yerde bir takımla sezona hazırlanmaya başlardı.

Yarışmak istemiyor, Ş.ligi gibi yerlerde gözü yok.
Çok para alayım konfor alanım bozulmasın istiyor.

Sence hala bizi mi bekliyor?

Davinson
Nelsson
Bardakci
Kaan Ayhan
Metehan

Satis olmazsa stoper transferi beklemeyin

Hakkında büyük iddialar var üstad
Görevin bir parçası üstad, gerektiren durumlarda uygulamak sorumluluk gereği. Ancak ceza verme konusunda pek hevesli değilim, kimse ceza almasın isterim; maalesef bazı durumlar cezai işlemi mecbur kılıyor :crushed:

İlave olarak benim gözlemim, aslında ceza konusunda toleransı yüksek bir tutumu var yönetimimizin, ceza süreleri az ve mümkün olduğunca myc vermemek üzerine işlemler.

Yine de hakkımızda söylenenler başımız üzerine, eksiğimiz hatamız varsa söylenmeli, yapıcı eleştiri baş tacıdır :love:

20 milyon maaş 20 milyon imza parası arabistan çöllerinde safari.
Kral’dan hediye 10 milyon euroluk araç.
Saray gibi bir villa.

vs dursun özbek yönetiminde kasım ayında 600 binlik alacağını alamayan rabiot.

Tarafını seçeceği yer belli aşağı yukarı.
Herhangi bir yarışma içinde olmak isteyen adam bir yerde bir takımla sezona hazırlanmaya başlardı.

Yarışmak istemiyor, Ş.ligi gibi yerlerde gözü yok.
Çok para alayım konfor alanım bozulmasın istiyor.

Sence hala bizi mi bekliyor?

Yb'yi geçersek 7 günümüz var transfer için.

sol stoper sol bek orta saha ve kanat.

+ gidecek adamlar.

nasıl olacak bu işler lan

a2’de selena baslayacak birazdan izlemek isteyen varsa
mindblown.gif

Savunmaya atlet bir adam alamazsak Barış as bekimiz olacak gibi duruyor zaten. Arkada Barış önde Ziyech iyi bir ikili olabilir.
Bence de jelert sol bek barış sağ bek barış önünde ziyech zaha kalacaksa jelert önünde zaha oyna gitsin. Bir tane koşan orta saha ileride de mertens yerine sara oynat... Takıma efor katmadan oyundaki problemi çözemeyeceğiz...

a2’de selena baslayacak birazdan izlemek isteyen varsa
he o zaman şunu düşünürüm ben okan buruk kötü performans, selenada sinem kobal var sinem koballa arda turan beraberdi, dursun özbek eyüp başkanı murat özkayayla yakın o zaman dursun özbek murat özkayaya sen ardayla sözleşme yenileme ben sene sonunda okan buruku gönderip arda turanı alıcam MI DEMİŞ ACABA

Emirhan İlkhan'ı kiralamak mantıklı mı sizce? Ligde rotasyonda iş görmez mi?

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üzülerek söylüyorum Hummels an itibariyle Apo ve Nelsson ikilisinden her konuda daha iyi durumdadır muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt