Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan forumda bi rahatlama bi huzur ortamı var

niye böyle diye düşünürken bavaşın ceza aldığı aklıma geldi @Murat Durmaz
@Emre Zeytinli Benle küs engellemiş şimdi laf atıp tekrardan engelini açmasın :D Bana göre her zaman banlı o kanks yav :D Bu arada senin etiketlediklerin bildirimleri bana gelmiyo ya yazıyı düzenliyosun ya da bug falan filan oluyo :D Mesela Cemrem'in etiketinin bildirimleri geldi bana kanks yav :D

murat bey’in devrik cümleleriyle ün kazandigini unutmuscasina üzücü bir post olmus üstad
Murat Bey deyince aklıma Emret Komutanım reklam olduğunda çıkan Murat Bey reklamı geliyo aklıma benim kanks yav :D
Muratbey 300 gr Taze Kaşar Peyniri Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En  Ucuzu Akakçe

Yb'yi geçersek 7 günümüz var transfer için.

sol stoper sol bek orta saha ve kanat.

+ gidecek adamlar.

nasıl olacak bu işler lan
Cenkin kankaları 3 günde 5 adam indirir o konuda merak etme limit açılsın misal denayer gibi herifleri 3 milyon maaşla ikna etme çabalarına girişir. Paranın da açamayacağı kapı yok.

Ha sürecin sonunda ne olur en fazla kovulur kovulduktan sonra da primlerini talep eder mahkemeye de verir. 4 sene sonra cenk çok iyi yönetici diye yine parlatılır aptalın biri de yönetime alır.

Sen paradan haber ver gerisi hallolur. Gidip mukiele bekleme yada rabiot.

Atal bekle, yusuf yazıcı bekle, ne bileyim depay, martial bekle.

Danimarkalı getiriyoruz wow derler Robert skov alınır. Bunlar 2 günde alınacak vasat hareketler. Ki bu saatten sonra zaten bu olur.

Yb'yi geçersek 7 günümüz var transfer için.

sol stoper sol bek orta saha ve kanat.

+ gidecek adamlar.

nasıl olacak bu işler lan

Olmayacak zaten .. Musaadenle listeni yırtıp atıyorum ve yönetimden sadece 1 adet güçlü zıpkın gibi bir 8 no veya alan kapatabilecek diri bir 6 no istiyorum..
Bu takıma orta saha almamak ihanettir ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt