Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.640
- 20.651
- 1.848
KesinlikleÜzülerek söylüyorum Hummels an itibariyle Apo ve Nelsson ikilisinden her konuda daha iyi durumdadır muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KesinlikleÜzülerek söylüyorum Hummels an itibariyle Apo ve Nelsson ikilisinden her konuda daha iyi durumdadır muhtemelen
En az 2 transfer dedim ama 4 tane transfer bekliyom ben kanks yav
@Emre Zeytinli Benle küs engellemiş şimdi laf atıp tekrardan engelini açmasınUlan forumda bi rahatlama bi huzur ortamı var
niye böyle diye düşünürken bavaşın ceza aldığı aklıma geldi @Murat Durmaz
@Emre Zeytinli niye küstün la murat'a@Emre Zeytinli Benle küs engellemiş şimdi laf atıp tekrardan engelini açmasınBana göre her zaman banlı o kanks yav
Bu arada senin etiketlediklerin bildirimleri bana gelmiyo ya yazıyı düzenliyosun ya da bug falan filan oluyo
Mesela Cemrem'in etiketinin bildirimleri geldi bana kanks yav
![]()
La yok diğeri ulan@Emre Zeytinli niye küstün la murat'a
Beni mıhlatirken kendiside mıhlanmışUlan forumda bi rahatlama bi huzur ortamı var
niye böyle diye düşünürken bavaşın ceza aldığı aklıma geldi @Murat Durmaz
murat bey’in devrik cümleleriyle ün kazandigini unutmuscasina üzücü bir post olmus üstad@Emre Zeytinli niye küstün la murat'a
Barışi söylerken seni etiketlemiş ne biliyim ulanmurat bey’in devrik cümleleriyle ün kazandigini unutmuscasina üzücü bir post olmus üstad

Murat Bey deyince aklıma Emret Komutanım reklam olduğunda çıkan Murat Bey reklamı geliyo aklıma benim kanks yavmurat bey’in devrik cümleleriyle ün kazandigini unutmuscasina üzücü bir post olmus üstad
Murat Bey deyince aklıma Emret Komutanım reklam olduğunda çıkan Murat Bey reklamı geliyo aklıma benim kanks yav
![]()
tag’ını taze kaşar olarak revize edelim derimMurat Bey deyince aklıma Emret Komutanım reklam olduğunda çıkan Murat Bey reklamı geliyo aklıma benim kanks yav
![]()
Cenkin kankaları 3 günde 5 adam indirir o konuda merak etme limit açılsın misal denayer gibi herifleri 3 milyon maaşla ikna etme çabalarına girişir. Paranın da açamayacağı kapı yok.Yb'yi geçersek 7 günümüz var transfer için.
sol stoper sol bek orta saha ve kanat.
+ gidecek adamlar.
nasıl olacak bu işler lan
O anlamda demek istememiştimKendine kaşar denen üzdü
Seni tehdit de demiyoz hackersın kafana göre hackliyontag’ını taze kaşar olarak revize edelim derim
Hiç zannetmiyorum. Adam barcada 5 gol 14 asist yaptı. Her türlü skor + asist yapar.30 gün içinde sezonu kapatacağı ve seneye bokunuzu yiyim diyeceği net bir olay
Barışi söylerken seni etiketlemiş ne biliyim ulan![]()
Yb'yi geçersek 7 günümüz var transfer için.
sol stoper sol bek orta saha ve kanat.
+ gidecek adamlar.
nasıl olacak bu işler lan