Javi Galán iyidir bence güzel bir fırsat transferi Atleticonun oyun sistemi ve sol tarafta 1 mevkide forma giymeye aday 4 oyuncu olması nedeniyle geçen sene olduğu gibi bu sene de takımda kalmak istemeyecektir
Bir de gerçekten dörtlü savunmanın bek oyuncusu Galán, tarz olarak da aradığımız profile yakın hücumcu bir bek oyunusuna göre işin defans tarafında da fena değildir işin o temaslı defans oyununu iyi yapabiliyor
Bir de şey konusunda işimize yarar Boey gittikten/Abdülkerim düştükten sonra baskı yediğimiz anlarda defansta topu alıp baskıdan çıkabilecek kimse kalmadı Galan bu işi yapabilir
Benim açımdan şey ilginç olur Galán gelirse, formda Monaconun sol beki I.Jakobs için toplam 9 milyon € luk bir kiralama teklifi yaptığımızı okuduktan sonra neden Atletico dan Galán için şansımızı denemiyoruz fırsat transferi olabilir kiralık olarak dedikten 1 gün sonra yabancı basın kaynaklı haberler düşmeye başladı
Bilmiyorum benim içime siniyor Galán transferi, eğer Boey tipinde canavar gibi bek oyuncuları bulamayacaksak Galán gibi futbolun doğrularını bilen uzun süredir istikrarlı top oynayan bek transferi mantıklı bence