Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.195
- 18.359
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimkiler bu maddeyi coktan unutmuslardirBayern bize hazirlik maci yapmadigi halde para verecekti. O is ne oldu? Kolpa mi cikti? Gelirin 50% bizim olacakt sözde 2 mac yaparsak.
O parayla belki bir oyuncuyu opsiyon ile kiralardik
Bütün büyük ve önemli maçlarda kayıp olması tesadüf olamaztorreira sövmeye devam edersen en sonunda seni engelleyeceğim!
Şu kulupde kalan 4-5 tane güzel şey varsa onlardan biri Torreira
yeterrrr altdan alta torreira zehiri salıyorsun!!!!
Erden-İcardi-Torreira-Barış-Sanchez-Muslera bunlara laf atan haindir!!!!
1,67 boyda sadece oraya buraya koşan adamdan bahsediyorsun yav.Bütün büyük ve önemli maçlarda kayıp olması tesadüf olamaz
Atl fio biz bütün takımlarda hiçbir os ile uyumlu olamamış
Sanıldığı kadar iyi oyuncu değil ben de sorgulayana kadar senin gibi düşünüyodum
Gedson,fred hepsine ezildi
Diyeceksin ki yanındaki yüzünden,melo selçuğa rağmen lig+şl rakip farketmeksizin her rakip osnın anasını ağlatıyodu,gedson ezim ezim ezdi yanında musrati denen şaban vardı,fred yanında mert hakan varken ezdi hem de 10 kişilerken
Herkes gerçekleri öğrenecek
Elemedik ama 3-0 olacakti ve buyuk ihtimalle umudumuz kalmayacakti.eledik mi
Bütün büyük ve önemli maçlarda kayıp olması tesadüf olamaz
Atl fio biz bütün takımlarda hiçbir os ile uyumlu olamamış
Sanıldığı kadar iyi oyuncu değil ben de sorgulayana kadar senin gibi düşünüyodum
Gedson,fred hepsine ezildi
Diyeceksin ki yanındaki yüzünden,melo selçuğa rağmen lig+şl rakip farketmeksizin her rakip osnın anasını ağlatıyodu,gedson ezim ezim ezdi yanında musrati denen şaban vardı,fred yanında mert hakan varken ezdi hem de 10 kişilerken
Herkes gerçekleri öğrenecek
Offffff keşke