Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot 8 milyon maaşı kabul etmedi eğer yüklü bir sözleşme alamazsa bence ucl oynamak için juventusu kabul eder tekrar

torreira sövmeye devam edersen en sonunda seni engelleyeceğim!

Şu kulupde kalan 4-5 tane güzel şey varsa onlardan biri Torreira

yeterrrr altdan alta torreira zehiri salıyorsun!!!!

Erden-İcardi-Torreira-Barış-Sanchez-Muslera bunlara laf atan haindir!!!!
Bütün büyük ve önemli maçlarda kayıp olması tesadüf olamaz

Atl fio biz bütün takımlarda hiçbir os ile uyumlu olamamış

Sanıldığı kadar iyi oyuncu değil ben de sorgulayana kadar senin gibi düşünüyodum

Gedson,fred hepsine ezildi

Diyeceksin ki yanındaki yüzünden,melo selçuğa rağmen lig+şl rakip farketmeksizin her rakip osnın anasını ağlatıyodu,gedson ezim ezim ezdi yanında musrati denen şaban vardı,fred yanında mert hakan varken ezdi hem de 10 kişilerken

Herkes gerçekleri öğrenecek

GVr9YnxWIAAlhxR

eyvah

Sanıldığı kadar iyi oyuncu değil ben de sorgulayana kadar senin gibi düşünüyodum

Diyeceksin ki yanındaki yüzünden,melo selçuğa rağmen lig+şl rakip farketmeksizin her rakip osnın anasını ağlatıyodu,gedson ezim ezim ezdi yanında musrati denen şaban vardı,fred yanında mert hakan varken ezdi hem de 10 kişilerken

1,67 boyda sadece oraya buraya koşan adamdan bahsediyorsun yav.

Bayern maçında ezilmedi ama onu ne yapacağız. Melo ile oyunsal olarak en ufak alakaları yok melo yeri gelir şerefsiz gibi davranır yeri gelir rakibi kart görmeden sakatlayabilecek seviyede üst klasman bir herifti. Torreira asla o seviyeye çıkmadı zaten.
Müthiş dişlinin parçası kendisi ve bizde diye her topa yetiş her topa bas dersen adamı mala çevirirsin.
Aynısını meloya yaptıraydık bakalım ne kadar dayanıyordu.

hem okana sallıyorsun hem oyunculara!

kim suçlu

NET olacaksın

okana sallıyorsan futbolcuların ne suçu var?

ozaman topçular yetersiz de okana sallama
hele ilk 11 banko topçusuna sallamak komik

ha gs seviyesinde olmayan topçular var onlarda zaten malum topçular onlara sallayabilirsin

torreira gitsin 20 sene torreira diye arkasından ağlarsın melo gibi

Bizim esas konuşmamız gereken şey altyapı bana göre Okan hoca 3 yıldır 1 tane bile altyapıdan bir çocuğu a takıma çıkarıp rotasyona bile koymadı, altyapimiz kötü bu doğru ama koskoca altyapıdan 1 tane bile mi çocuk yok 3 yıldır

8jk çatır çatır oyuncu çıkarıyor bizde 1 tane bile yeni genç kampa götürülmedi

Hadi altyapıda yok anadoludan vs altyapıya katılacak çocuklarda arastirmiyotuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt