Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler bu herife gecen sezon kac para yedirdi de o kadar olumlu yazip ve hype yapiyordu? Parasiz hayatta yapmaz gibi geliyor bana

Bizimkiler bu herife gecen sezon kac para yedirdi de o kadar olumlu yazip ve hype yapiyordu? Parasiz hayatta yapmaz gibi geliyor bana
Niye tam tersine odaklanmıyorsun, belki doğal bir süreçti, bu sene aksine başkaları para yedirip negatif yaymasını sağlıyordur belki.

Niye tam tersine odaklanmıyorsun, belki doğal bir süreçti, bu sene aksine başkaları para yedirip negatif yaymasını sağlıyordur belki.
Kesinlikle bu sene bozdu. Böyle biri değildi bu, verdiği haberler bile değişik tr bazında bu sene. Eskiden %99 bitmeyecek haberi girmezdi bile. Koç buna bile para yedirmeye başlamış olabilir.

Icardi transferinin tanitiminda bile yer alan ünlü bir gazetecinin bu kadar olumlu ilgi den sonra 180 derece dönmesinin arkasinda tabiki organize bir kötülük var

Sirf bizimle ilgili olumsuz haberler paylasmasi ve transfer piyasasinda Galatasaray yokmus gibi davranmasi icin Birileri tarafindan finanse ediliyor

He 5 buyuk lig mis Surda kalmis 7 gun
5 buyuk ligten teklif alsa coktan imzayi atmisti
Demekki teklif yokki birileri sana bu haberi yaptirmis sonunda bu adam Turkiyeye gelecek ama kime onu bilmiyorum

Yavsak Fabrizio‘nun yaptigi habere bak

Gece gece sövdük yine

Kendini net satmis bu herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt