Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica yıllık 8 milyon, Sporting parayı açıklamamış o yüzden bulamadım, Porto'da ise 10 yıl 460 milyon euro ama sadece göğüs değil bir çok sponsorluk ve iş birliğini(iç saha yayın hakkı falan) içeriyormuş. Betano Porto ve Sporting'in
Fly Emirates 8-10m bandına çıkar da Betano ancak 5-7m arasında kalmıştır senelik maç sayısı ve avrupa ligi arenasındaki bonuslar dahil. Malum zaten Portekiz nüfusu...

Renkdas inanilmaz nostalji yasiyorus sizleri görünce
15 sene sonra yazmak nasil.bir his?
IMG_6446.webp

Çok azmış, Avrupa’da visible olmak demekki çok kazandırmıyor.

EPL takımları ve babalar dışında 50 bantlarına çıkabilen kimse yok herhalde.
Here are the biggest sponsporship deals envolving Fly Emirates and football teams:

1. Real Madrid (LaLiga) €70 million/season
2. Arsenal (Premier League) €58.5 million
3. AC Milan (Serie A) €30 million
4. Olympique Lyon (Ligue 1) €20 million
5. Benfica (Liga Portugal) €8 million

Vitrin dışı takımlara çok bi meblağ bırakmıyorlar diyeceğim ama Lyon ve Milan için iyi ödeme yapmış.

Kaynak: financefootball

15 yıldır her transfer döneminde olduğu gibi yine aranızdayım☺ sadece sessizim🙃 bu arada 15 yıllık üyeyim ama hala "YENİ ÜYE" 😁😁
Nusret Bey, sormam gerekli-bastan ozur diliyorum.

Doruk'un zamaninda acip, yillar sonra yazarim yeni uye gibi diyerek kullandigi bir hesap degilsiniz degil mi?

Here are the biggest sponsporship deals envolving Fly Emirates and football teams:

Vitrin dışı takımlara çok bi meblağ bırakmıyorlar diyeceğim ama Lyon ve Milan için iyi ödeme yapmış.

Milan’ın rakamları hedefimiz olmalı göğüsten alınan total bedelde.

Liginin izlenebilirliği de çok önemli. Lyon 20 milyon alıyormuş mesela ki Benfica ile aralarında o kadar fark göremiyorum şahsen ben. Dünyada da ciddi sayıda forma satmamız lazım sadece TR içinde değilde dünya genelinde ne kadar çok görünürlük o kadar çok para veriyorlar diye anladım şahsen.

Admirim "Visible olmak" bir yere kadar getiriyor ama EPL takımlarının küresel yayın gücü, marka değeri ve pazar erişimiyle kıyaslanınca Benfica'nın (ya da Ajax, Porto gibi takımların) çok daha lokal kaldığı ortaya çıkıyor. Mesela Nottingham Forest bile 2024’teki sponsorluk anlaşmasından Benfica’nın neredeyse iki katını kazanıyor.

İngiltere dışında göğüs sponsorluğu 50 milyon € bandına yaklaşabilen veya üstüne çıkan takımlar da sayılı: Real Madrid, Barcelona, Bayern, PSG... Onların dışındakiler zaten bu seviyeye yaklaşamıyor. Yani "baba kulüp" değilsen ve/veya Premier Lig’de oynamıyorsan, forma sponsoru gelirinden zengin olmak biraz hayal.

bu emre ozcan galatasarayli mi? mantikli konusuyor.

fly emirates'e bak sen yav benfica'ya köpek çekmişler herhalde benfica bunlara sponsor.

Siz istiyor Morata o zaman vereceksiniz verilen kiralama bedelini geri yani 6 milyon euro.

Nusret Bey, sormam gerekli-bastan ozur diliyorum.

Doruk'un zamaninda acip, yillar sonra yazarim yeni uye gibi diyerek kullandigi bir hesap degilsiniz degil mi?
Ne demek istediğinizi anlamadım. Doruk kim? 😊 ben forumu takip ediyorum özellikle transfer dönemlerinde ama yazmayı değilde okumayı seviyorum. Bazen transfer döneminde yazarım o kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt