Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.219
- 14.055
- 2.828
LLM’e sorduysan sövücem
İnsana yaranılmıyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
LLM’e sorduysan sövücem

Bu kadroyla bir şey yapamazYok ama schmidt iyi hoca
Hayırdır renkdaş? Nedir sana bu cümleyi kurdurtan? Senden önce 2 saat Okan hocanın genç oyuncu oynatma oynatmama tantanası yaptık, sen biraz geç kaldın, bende yoruldum.lakabinin hakkini veriyorsun renktas
zaten cimbomla ugrasanin cocugu olmazTurkcell'in yeni reklamından nefret ettim arkadaş hele o bebe evlerden ırak bu bebeyi gördükten sonra yok arkadaş çocuk flan istemiyorum.
Olm tüm LLMleri çeken model var elimde, ona tekte güvensem ben yaparım onu zaten. Deep searchlerde çoğu yetersizİnsana yaranılmıyor![]()
Benfica yıllık 8 milyon, Sporting parayı açıklamamış o yüzden bulamadım, Porto'da ise 10 yıl 460 milyon euro ama sadece göğüs değil bir çok sponsorluk ve iş birliğini(iç saha yayın hakkı falan) içeriyormuş. Betano Porto ve Sporting'inBenfica
Lizbon
Porto
Şunların göğüs sponsorluğu gelirini bulabilecek müsait birisi var mı
Bulurum da iş yapıyorum bir yandan
Olm tüm LLMleri çeken model var elimde, ona tekte güvensem ben yaparım onu zaten. Deep searchlerde çoğu yetersiz
Futboldan anlamıyon bir de yorum yapma bari
Şunu görüp Onana’yı halen isteyenler var mı?
konuyu kendin actin simdi de yoruldum diyorsunHayırdır renkdaş? Nedir sana bu cümleyi kurdurtan? Senden önce 2 saat Okan hocanın genç oyuncu oynatma oynatmama tantanası yaptık, sen biraz geç kaldın, bende yoruldum.
Bak ben 86'lıyım canım elbet sıkılır tuttuğum takım yenilince, ama kendimi bu sezon olduğu kadar yenilmeyi şeref meselesi yaptığım bir başka sezon hatırlamıyorum, hiç bu kadar çıldırdığımı hatırlamıyorum. Tabi şahsi hislerimden bahsediyorum, hiçbir şeyin kanıtı olmaları gerekmiyor. Peki neden şimdi? Demekki anlam dünyamda konjonktürel bir takım değişimler olmuş. Çevremdeki renktaşlarda da aynı şeyi gözlemliyorum. İnsanı öfkelendiren galiba -galiba değil öyle- alenen, pişkince, arsızca, yüzüne bakıla bakıla yapılan haksızlıklar, aka kara karaya ak demeler, kendi yaptığı şerefsizlikleri ahlaksızlıkları sana yakıştırmaları vs.Yav benim söylediğim bundan bağımsız bir şey
Samsun yenilince Samsunlu, Trabzon yenilince Trabzonlu o haftayı kötü geçiriyor, bu hep böyleydi.
Oradaki adam maçını izleyip dağılıyor, çoğı zaman bir etkinlik gibi görüyorlar maç öncesi alkol, yenerlerse maç sonrası kutlama. Zaten statlar hep full falan.
Bizdeki bakış öyle değil.
@Keramettin TANRIVERDİ admirin açtığı nöbete laf mı ediyorsun ?Ah ah @Hayri Cund üstad açabilseydi forumu transferler art arda yağıyordu.
Çok azmış, Avrupa’da visible olmak demekki çok kazandırmıyor.Benfica yıllık 8 milyon, Sporting parayı açıklamamış o yüzden bulamadım, Porto'da ise 10 yıl 460 milyon euro ama sadece göğüs değil bir çok sponsorluk ve iş birliğini(iç saha yayın hakkı falan) içeriyormuş. Betano Porto ve Sporting'in
![]()
From Real Madrid to Benfica: Fly Emirates' biggest sponsorships deals in football - Finance Football
Benfica and Fly Emirates have just announced a new sponsorship deal. The Portuguese side will secure €40 million until 2029, or €8 million per season, according to media reports. The airline is one the biggest player in the football industry as the United Arab Emirates nation shows up its global...financefootball.com
![]()
Porto agree four-year Betano shirt sponsorship deal - SportsPro
Altice ends kit branding element of broad partnership with Porto that includes broadcast rights to Portuguese soccer giants' home games.www.sportspro.com
Portugal: Betano becomes shirt sponsor at Sporting CP – CDC Gaming
Portuguese Primeira Liga football club Sporting Clube de Portugal will kick off the 2021-22 season with betting operator Betano as its new front-of-shirt sponsocdcgaming.com