Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sovyetler Birliği dağılmadan önce, 1980 - 1990 yılları arasında Dynamo Kiev resmen Sovyetler Birliği milli takımını oluşturuyordu.. Kaleci Rinat Dassaev, Aleinikov, Zavarov, Protasov, Belanov ilk aklıma gelen isimlerden..

Tüm Avrupa'da 'Laboratuvar takımı', '2000 li yılların takımı' yakıştırmaları ile biliniyordu..

1987 de bir turda elendiklerinde '2000 li yılların takımı 1987 de battı' diye gazetelere manşet olmuştu.

Dynamo Kiev, Steau Bükreş (1986 Şampiyon Kulüpler Kupasının, bugünkü CL nin şampiyonu) gibi doğu bloku takımları fırtına gibi eserken ne Chelsea nin, ne M.City nin, ne Arsenal in adını biliyorduk..

Sovyetler dağılıp, sonraki yıllarda da işin içine para girince, bugün içinde bulunduğumuz (bana göre) b.ktan futbol iklimi oluştı..

Benfica
Lizbon
Porto

Şunların göğüs sponsorluğu gelirini bulabilecek müsait birisi var mı

Bulurum da iş yapıyorum bir yandan
Benfica yıllık 8 milyon, Sporting parayı açıklamamış o yüzden bulamadım, Porto'da ise 10 yıl 460 milyon euro ama sadece göğüs değil bir çok sponsorluk ve iş birliğini(iç saha yayın hakkı falan) içeriyormuş. Betano Porto ve Sporting'in

Simdi istediğimiz noktaya geldik iste.

Olm tüm LLMleri çeken model var elimde, ona tekte güvensem ben yaparım onu zaten. Deep searchlerde çoğu yetersiz

Admirim sen dedikten sonra google'da tek tek haber sitelerine baktım da hakikaten Sporting'le ilgili fiyat bulamadım. Muhtemelen forumlarına bakmak lazım. Twitter'da da Gemini'nin söylediği fiyatlara benzer fiyatlar yazılmış hep.

Futboldan anlamıyon bir de yorum yapma bari
maxresdefault (2).webp

Yav benim söylediğim bundan bağımsız bir şey

Samsun yenilince Samsunlu, Trabzon yenilince Trabzonlu o haftayı kötü geçiriyor, bu hep böyleydi.

Oradaki adam maçını izleyip dağılıyor, çoğı zaman bir etkinlik gibi görüyorlar maç öncesi alkol, yenerlerse maç sonrası kutlama. Zaten statlar hep full falan.

Bizdeki bakış öyle değil.
Bak ben 86'lıyım canım elbet sıkılır tuttuğum takım yenilince, ama kendimi bu sezon olduğu kadar yenilmeyi şeref meselesi yaptığım bir başka sezon hatırlamıyorum, hiç bu kadar çıldırdığımı hatırlamıyorum. Tabi şahsi hislerimden bahsediyorum, hiçbir şeyin kanıtı olmaları gerekmiyor. Peki neden şimdi? Demekki anlam dünyamda konjonktürel bir takım değişimler olmuş. Çevremdeki renktaşlarda da aynı şeyi gözlemliyorum. İnsanı öfkelendiren galiba -galiba değil öyle- alenen, pişkince, arsızca, yüzüne bakıla bakıla yapılan haksızlıklar, aka kara karaya ak demeler, kendi yaptığı şerefsizlikleri ahlaksızlıkları sana yakıştırmaları vs.

Velhasıl Allah sonumuzu hayır etsin.

Bir yerlerde yine fenerbahce...

Benfica yıllık 8 milyon, Sporting parayı açıklamamış o yüzden bulamadım, Porto'da ise 10 yıl 460 milyon euro ama sadece göğüs değil bir çok sponsorluk ve iş birliğini(iç saha yayın hakkı falan) içeriyormuş. Betano Porto ve Sporting'in
Çok azmış, Avrupa’da visible olmak demekki çok kazandırmıyor.

EPL takımları ve babalar dışında 50 bantlarına çıkabilen kimse yok herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt